Home » Топ новини » Жената на Коко Динев катастрофира СНИМКИ
Жената на Коко Динев катастрофира

Жената на Коко Динев катастрофира СНИМКИ

Последната жена на бизнесмена Коко Динев – Антония, катастрофира в София, научи 365novini.

В късния следобед вчера знойна красавица се „засили“ към моста на улица „Черковна“ в посока булевард „Мадрид“ и не успя да прецени дистанцията до колите пред нея и с луксозното си беемве помете нищо неподозираща дачия. А по наша информация това е била именно Антония. След това удареното возило пък „закачи“ друг автомобил отпред и така мелето общо включи шест мпс-та.

Жената на Коко Динев катастрофира

Антония прекара с малката си дъщеричка Ана повече от час, за да чака патрул на пътна полиция заедно с останалите участници в ПТП-то, а междувременно се видя, че предницата на мощната й кола е смачкана до неузнаваемост и се налага ползването на репатрак за извозването й към доверен на милионера Коко Динев сервиз.

По наша информация последната изгора на баровеца е карала доста бързо и не е успяла да натисне педала на спирачката достатъчно навременно, за да предотврати сблъсъка. Не е изключено обаче едногодишното момиченце, прилежно завързано за столчето си на задната седалка, да е разсеяло майката и така да се е стигнало до сблъсъка. Пострадали при неприятната катастрофа няма, но заради смачканите ламарини се образува задръстване на и без това неремонтирания мост.

Жената на Коко Динев катастрофира

лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.