Home » Живот » Наричаха я гущер, заради начина по който изглежда, а никой не искаше да я наеме на работа: Нещата обаче се промениха коренно
Наричаха я гущер заради начина по който изглежда

Наричаха я гущер, заради начина по който изглежда, а никой не искаше да я наеме на работа: Нещата обаче се промениха коренно

Това състояние в семейството й се пренася по наследство и майка й и баба и имат същите проблеми, научи 365novini.

Либи има 10 операции, при които бяха извадени 6000 израстъка.

45-годишната Либи Хайдер от Форт Уейн, Индиана, страда от неврофиброматоза, от която се разболяла през петата си година. Това е рядко кожно заболяване и причинява доброкачествени нараствания, поради което тя има 10 операции, пише The Sun.

Наричаха я гущер заради начина по който изглежда

Либи водила нормален живот, но когато навлязла в тийнейджърските си години за кратък период, се появили стотици израстъци. Поради това тя търпяла тормоз от връстниците си, но и от възрастните. Всички смятали, че е заразна и я наричали ​​“гущер“.

През 1993 г. тя забременяла и поради хормоните състоянието й се влошавало допълнително. Тя живеела в хронична болка и имала 6000 израстъци по цялото тяло.

Въпреки оперативните усилия, с които тя се опитва да ги премахне, те многократно се появяват.

Наричаха я гущер заради начина по който изглежда

Както майката, така и баба й, а също и 4000 души в света

Наричаха я гущер заради начина по който изглежда

Разходка в парка

– Цял живот съм ходила с дълги ръкави и панталони. Хората ме отхвърлят, никой не иска да ме наема, но и да иска, не мога да работя защото изпитвам болки. Моят любовен живот е, както можете да предположите.

Целият свят видя снимките на Либи и събираше пари за операция, като през 2016 г., твърди, че е събрала достатъчно пари и се подложила на операция.

Сега показва на света как изглежда.

– След толкова много десетилетия най-сетне ще бъда сред хората без проблеми. Няма лоши коментари. Щастлива съм! – казва Либи.

lekuvai.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.