Home » Горещо » Половинката на Милко Калайджиев недоволна от кандидатурата му за кмет
Половинката на Милко Калайджиев

Половинката на Милко Калайджиев недоволна от кандидатурата му за кмет

Топ пайнерки се готвят за кметската кампания на Милко Калайджиев, научи 365novini.

Топ звезди на „Пайнер“ са в трескава подготовка за кметската кампания на Милко Калайджиев – пише в. „Уикенд“. Предположенията, че някои от най-известните певици ще подкрепят политическите амбиции на колегата си се появиха още щом се разбра за кандидатурата му за кмет на Свиленград. Милко, който ще празнува 68 години на 23 септември, ще се включи в надпреварата, подкрепен от ДПС и в първите си интервюта загатна, че кампанията му ще бъде много музикална – отбелязва изданието.

И как иначе, Мустака на републиката, както го наричат, има зад гърба си 25 години стаж на сцената и 200 песни.

„Цяло творчество, което колкото и да бъде плюто, все пак остава“ – изтъкна Милко и припомни, че е стартирал кариерата с в поп музиката, след което се е ориентирал към фолка.

И без да го казва, в бранша се знае, че всички ще се хвърлят в негова подкрепа. Милко е всеобщ любимец. Никога не е бил замесван в интриги и никога не е имал обтегнати отношения или пререкания с колеги.

Милко Калайджиев признава обаче, че жена му не била много въодушевена от идеята да се кандидатира за кмет. Все пак обичаният певец получил подкрепата и от съпругата си, както и от синовете си, а и от всички свои приятели.

razkritia.com

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.