Home » България » Алена: Фандъкова ще победи, ако Манолова и Слави Трифонов не постъпят непочтено
Алена-Фандъкова ще победи

Алена: Фандъкова ще победи, ако Манолова и Слави Трифонов не постъпят непочтено

Най-известната българска астроложка Светлана Тилкова – Алена, прогнозира  развоя на предстоящата битка за кмет на София и коментира какви са шансовете на Йорданка Фандъкова и Мая Манолова в изборната надпревара, научи 365novini.

Алена се занимава с астрология от 1977 г., като в безкрая на тази наука я въвежда възрастен астролог в Япония. Обучава се по астрология и психоанализа в САЩ, а през 1990-1991 г. Линда Гудман ѝ помага да конкретизира посоката на изследванията си.

Алена е икономист, издател, писателка, авторка на 49 книги.

– Госпожо Тилкова, вече стана ясно, че Йорданка Фандъкова и Мая Манолова ще се кандидатират за кмет на София. Каква е вашата прогноза – на чия страна е шансът?

– Шансът е променлива величина. Да се разчита на шанс, а не на астрологичен план в кметска или политическа надпревара, е наивно и незряло. Йорданка Фандъкова за 10 години се доказа като кмет на София с всичко, което постигна и продължава да гради. Противопоставянето на опозицията – знайна и незнайна, на представителите на НПО-та, които в България преобладаващо се превърнаха в символ на непочтеността и вредителството, застават зад Мая Манолова. Червената лампичка на мислещите хора трябва да светне, но надали. Много хора няма да вземат правилно решение в изборния ден.

Това, което е заложено в астрологичната прогноза на Йорданка Фандъкова за изборния ден, гарантира неочаквана подкрепа, умение да се изразява ясно и да дава с прости думи отговори на всеки въпрос, а тези качества носят категорична полза. Ако Фандъкова не спечели още на първия тур, ще го приема като съзнателно унижение на постигналия много за града си човек от мразещата го посредственост.

Мая Манолова още не е обявила официално кандидатурата си въпреки клипа, който изтече уж от неформална среща. Ясно е, че вече всичко е организирано, но вече създава усещането за притворност, непочтеност, от което е длъжна да се предпазва.

Ако Манолова постави началото на предизборната си кампания на 4.9.2019 в 10:00 ч., за нея този ден дублира вибрацията на кармична разплата от деня ѝ на раждане и е неуместен избор. Ако някой ѝ е правил прогноза за деня, тази важна подробност видимо е пропусната. В личната ѝ година и месец на общуване, подчертавам невинаги с подходящите хора и в подходящата среда, в ден на анализ и осъзнаване на грешките, трябва да е особено внимателна в думите си, защото Юпитер с вибрация 3 връща бързо агресията и нападките към този, които ги излъчва без причина, а неочакваностите са непредвидими.

След случилото се сутринта на 2.9.2019 г. е длъжна да бъде внимателна, отмерена в думите, които изрича, да забрави лукавството, вероломството, непочтеността, да е честна в решенията и намеренията си. Тълкуването на забранения обратен завой като съдбовен знак, причинил макар и лекото автопроизшествие, може да се окаже невъзможен за поправка житейски обрат, за който не е готова. Набиращото все по-голяма скорост русло, в което на пръв поглед по собствена воля се е включила, има силата да я повлече необратимо в посока, в чийто край вместо да е победител, може да се осъзнае като употребена и забравена.

Йорданка Фандъкова ще бъде избрана за четвърти мандат, ако Манолова, този път не с Бареков, а със Слави Трифонов, не постъпи непочтено, както направи с Костинбродската афера, с уж фалшивите бюлетини, довели на власт Орешарски. Случи ли се, ще бъдат отнети гласове на Фандъкова.

– Мая Манолова тръгва с огромно самочувствие, очаква се да бъде подкрепена и от БСП. Според мнозина обаче тя прави огромна грешка, тъй като няма управленски опит. Може ли все пак София да осъмне с червен кмет?

– Кой ви каза, че зад показното самочувствие се крие действително такова? Трудно София може да осъмне с червен кмет, ако изборите са честни, а те няма да бъдат. Пред месеци написах, че господар ще е подлостта във всяко отношение.

Не е толкова важно дали кандидат-кметът има опит, или не. Важно е да има качествата, нужни за поста, които да разкрие в своята работа. Йорданка Фандъкова ги има и се доказа.

Мая Манолова ги няма, нейните са други. Дори БСП да я подкрепи в очакване на следизборни бонуси, няма да ги получи и ще се окаже в ролята на използваната партия.

Нека не забравяме, че Манолова има сметки за разчистване с БСП, партията, която я изхвърли от редиците си, а един Телец може да бъде много злопаметен, търпелив, дори с години, и отмъстителен.

– Манолова се представя като независима кандидатура, но тя дълго време беше емблематично лице на БСП. Възможно ли е избирателите да се подведат?

– Не само е възможно, но и ще се случи при хората с къса памет, при мразещите, при подкупните, дори сред привържениците на ГЕРБ.

Мая Манолова е родена в Телец и като всеки в този зодиакален знак излъчва стабилност, понякога като фасада пред душевната несигурност. Винаги изглежда напориста, борбена до агресия, дори грандиозна в своите идеи и действия.

Чувствителна жена, обичайно добронамерена, приема околните такива, каквито са, но нищо и никой не би могъл да ѝ затвори устата, за да не им посочва недостатъците, убедена, че може да ги промени. Дали недостатъците са действителни, или са само плод на нейните предположения, това за нея не е от голямо значение. Важно е да си каже мнението тъй както го мисли, а ако не го мисли, да го изрече с поразяващи думи. С това си поведение неизменно си печели неприятели, дори и в редиците на своята (вече бивша) партия БСП, въпреки че е винаги готова да изслуша и да даде съвет, без задължително да има краен резултат.

Луната в Близнаци ѝ дарява умението да общува и да се чувства добре във всяка среда. Интелигентна, изключително прозорлива и находчива е по отношение на личната си изгода. В състояние е с хитрост да изсмуче от всеки полезното и да го използва, когато дойде подходящият момент. Бързо схваща обстановката около себе си и максимално се възползва от изгодите на момента, а подкрепилите я късно разбират, че са използвани и употребени.

Заради Меркурий в Овен речовитостта ѝ е като дар от Бога. Във всеки един момент може да се включи в разговор или спор, дори и да не е чула началото, и да наложи мнението си. Е, може и с вербална агресия, но какво да се прави, нали е родена в Телец.

Свръхенергична и работлива. Винаги успява да постигне целите си.

Крайната ѝ критичност, стигаща до критикарство, може да се окаже сериозна пречка по пътя ѝ напред и във вреда на околните, но сега за кметския избор са ѝ нужни мразещи хора, отрицатели, леви, десни, всякакви, които ще крещят „Осанна“ за Мая.

Не се подчинява на никого и на нищо. Върви по своя път, обикновено различен от общия, дори и с цената на непочтени действия, само защото така ще постигне личните си цели или ще блесне пред обществото и всички ще говорят за нея. Не се впечатлява от факта, че думите към нея са на омраза.

Родена е на дата на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота ѝ.

Съдбовният ѝ път изисква да общува, но и често да сменя средата си заради изявения си инат. Веднъж – трудно намира подходящата, и втори път – задължително си печели врагове заради критикарската си нагласа. Неизбежно идва моментът, в който хората в нейната среда започват да странят от нея или да общуват само делово, което е знак, че е време за промяна. Забави ли се, средата, в която работи, ще направи така, че да се освободи от нейното вредящо присъствие.

– А какви са плюсовете и минусите на Йорданка Фандъкова?

– Плюсовете на Йорданка Фандъкова са ясни и доказани. Основният ѝ негатив е, че е толерантна към предателите около себе си. Знае ги кои са, но им прощава, което е груба грешка.

– Фандъкова е по-прибрана в поведението и говоренето си, а Манолова – по-агресивна и рязка. Кое е печелившото поведение в една изборна кампания?

– Печелившата позиция е човек да е по-обран и спокоен в поведението си, особено сега, за пореден път и до досада ще се повторя, в годината на Юпитер и вибрация 3, налагаща забрана за агресивни изказвания, отрицание на всичко, упреци и неправилно подбрани думи, защото има силата да раздели обществото. Словесната агресия и рязкостта на Манолова не ѝ помагат, напротив – изцяло са в нейна вреда, но тя по друг начин не може.

– Ако се стигне до балотаж, дали избирателите на „Демократична България“ биха подкрепили Фандъкова? Или пък биха подкрепили Мая Манолова като протестен анти-ГЕРБ вот?

– Не искам да говоря за балотаж, рано е. Няма причина за протестен анти-ГЕРБ вот и не знам откъде се пръкна в публичното пространство тази измислица без какъвто и да повод. Личността, а не партията са водещи в управлението на населеното място. Да, разбирам, че управлението на ГЕРБ е неудобно, защото мнозина са лишени от възможността да грабят, както и въпреки негативите, които постоянно излизат от устата на президента.

„Демократична България“ няма да подкрепят Фандъкова, не е възможно заради огромната пропаст от различия в идеи и морал, доколкото думата е подходяща за ДБ. Ще подкрепят Манолова на инат, а не заради протестен антивот, но съдбата ще даде отговор в края на изборния ден кой и за какво ще разплаща заради кармата, която е творил с избирателите и опонентите си.

– Според политически коментатори крайната цел на Мая Манолова е президентският пост. Вие виждате ли я на тази позиция в близко или по-далечно бъдеще?

– Мая Манолова е жена с големи амбиции. През 2016 г. се интересуваше от евентуалното си кандидатиране за президентския пост, но се отказа от тази си идея – мечта, която е нереална, въпреки че се цели към високия, но прекалено ветровит връх. Следващите президентски избори са през есента на 2021 г. – за Манолова това е лична година на глобални промени, както положителни, така и негативни, само от нея зависи. Ще припомня случка в нейния ден на глобална промяна от 2 септември – катастрофа, без последици за нея, но предупреждение за неочаквани обрати.

Такава е годината на следващите президентски избори и обратите може да я катурнат в нищото, ако не е преценила силите, възможностите си и манталитета на поддръжниците си. Не ѝ е мястото на тази позиция, но не е изключено да реши да опита и да я завземе, а съдбата ще каже за какъв период от време, съгласно натрупаната от нея карма за тези години, включително и сега, в периода на предизборната кампания. Все пак, сравнявайки хороскопа на президента Радев с този на Манолова, е ясно, че тя е много класи над него.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.