Home » Топ новини » Мая Манолова се снимала с децата с увреждания и избягала без да им помогне за придвижването из София СНИМКА
Мая Манолова се снимала с децата с увреждания и избягала

Мая Манолова се снимала с децата с увреждания и избягала без да им помогне за придвижването из София СНИМКА

Родената в Кюстендил Майка Тереза, която за пред камерите и журналистите, е новата светица на бедните и онеправданите, мина всякакви граници в предизобрната си кампания.

Вчера тя седна в инвалидна количка, уж за да разбере отблизо какво значи терминът „достъпна градска среда“, научи 365novini.

Компания й правеха кандидатът на „Смучи София“ Борис Бонев и роденият във Варна архитект с палава приятелка Борислав Игнатов. Манолова обаче избягала веднага след като се снимала, без да помогне на майките в акцията.

„Инициативата е наша, маршрута ние определихме, целта – да разберат от първо лице какво значи „недостъпна градска среда“. Покана имаше до всички кандидат-кметове, отзоваха се трима, като Манолова участва само в снимките и не премина маршрута“, написа във Фейсбук организаторката на акцията Аделина Банакиева.

В началото на годината Манолова също прибегна до подобна „акция“.

Тогава разсърдена, че държавата й взима лимузината с личния шофьор от НСО, тя организира пътуване с влак до Варна, а за приемна на недоволни граждани й служеше купе във второкласен вагон.

Така на всяка гара Манолова уж беше посрещана от екзатирани нейни почитатели, които й бутаха огромен букет в ръце. Оказа се, че букетът от розови хризантеми е оборотен и той й се подава от нейна сътрудничка, докато друга щрака поредната снимка на поредната гара от маршрута на влака.

Мая Манолова се снимала с децата с увреждания и избягала

 

ПИК

Твоят коментар
Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!