Водещите новини
Home » Топ новини » Мая Манолова се снимала с децата с увреждания и избягала без да им помогне за придвижването из София СНИМКА
Мая Манолова се снимала с децата с увреждания и избягала

Мая Манолова се снимала с децата с увреждания и избягала без да им помогне за придвижването из София СНИМКА

Родената в Кюстендил Майка Тереза, която за пред камерите и журналистите, е новата светица на бедните и онеправданите, мина всякакви граници в предизобрната си кампания.

Вчера тя седна в инвалидна количка, уж за да разбере отблизо какво значи терминът „достъпна градска среда“, научи 365novini.

Компания й правеха кандидатът на „Смучи София“ Борис Бонев и роденият във Варна архитект с палава приятелка Борислав Игнатов. Манолова обаче избягала веднага след като се снимала, без да помогне на майките в акцията.

„Инициативата е наша, маршрута ние определихме, целта – да разберат от първо лице какво значи „недостъпна градска среда“. Покана имаше до всички кандидат-кметове, отзоваха се трима, като Манолова участва само в снимките и не премина маршрута“, написа във Фейсбук организаторката на акцията Аделина Банакиева.

В началото на годината Манолова също прибегна до подобна „акция“.

Тогава разсърдена, че държавата й взима лимузината с личния шофьор от НСО, тя организира пътуване с влак до Варна, а за приемна на недоволни граждани й служеше купе във второкласен вагон.

Така на всяка гара Манолова уж беше посрещана от екзатирани нейни почитатели, които й бутаха огромен букет в ръце. Оказа се, че букетът от розови хризантеми е оборотен и той й се подава от нейна сътрудничка, докато друга щрака поредната снимка на поредната гара от маршрута на влака.

Мая Манолова се снимала с децата с увреждания и избягала

 

ПИК

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.