Home » Горещо » Взрив в „Капките“: Луна призна за връзката си със Слави
Луна призна за връзката си със Слави

Взрив в „Капките“: Луна призна за връзката си със Слави

Всяко качване на Луна на сцената на „Като две капки вода“ е истинска бомба със закъснител и в прекия, и в преносния смисъл на думата, а поредното потвърждение за това дойде в снощния лайф, научи 365novini.

Поп фолк ветеранката винаги събира погледите, ако не с изпълнението си, то със сигурност с визията, а също и с пикантните признания, които прави съвсем неслучайно.

Във видеото, заснето по време на подготовката й за поредния звезден образ, изпълнителката призна нещо много любопитно – че мъжът до нея в момента е много известен музикант – висок, симпатичен, но без коса.. Това, разбира се, отключи моментално любопитството на Рачков, който директно я попита дали не става дума за Слави Трифонов.

Луна призна за връзката си със Слави

„Не съм казала такова нещо!“, изненада се Луна, но с усмивка добави, че „но и не съм жена само за един мъж“.

Признанията на поп фолк дивата, макар и изречени със закачлив тон, веднага предизвикаха бурни дебати в социалните мрежи, където грижливо напомнят, че съвсем наскоро Дългия публично е изразил възхищението си от съвършената фигура на Луна, с което даде й повод за съмнения дали между двамата не се случва нещо.

Луна призна за връзката си със Слави

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.