Водещите новини
Home » Живот » Ето какво се случва с децата, плод на връзка, започнала с любовна магия
връзка започнала с любовна магия

Ето какво се случва с децата, плод на връзка, започнала с любовна магия

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Любовна магия поразява децата на този, който я е направил, научи 365novini.

Специалистите по окултното съветват хората да не прибягват към направата на любовна магия, за да не страдат след това.

Според експертите не бива да се раждат деца от връзка, която е започнала след направена любовна магия. Тъй като заклинанието гарантирано ще рефлектира и ще се върне обратно.

Само че в негативен аспект и ще се стовари върху наследниците, плод на подобна връзка, която не е изградена върху истинска обич. Специалистите съветват към направата на любовна магия да се подхожда изключително внимателно и само в наистина необходими случай.

Като например когато във връзката ви с любимия се намеси трети човек, опитващ се да ви раздели. Видни експерти изтъкват, че се съгласяват да прибягнат до направата на магия за обич, и то бяла, само и единствено в случаи, когато трябва да се прогони любовник или любовница.

Освен това любовната магия може да бъде крайно опасна и дори да отнеме човешки живот, ако е направена непрофесионално. За съжаление обаче много хора се опитват да правят сами любовна магия и то в домовете си. Което е абсолютно забранено.

Ако партньорът ви вдига скандали без причина, ако не ви обръща внимание и е постоянно нервен, то най-вероятно над него тегне магия. Особено при мъжете не е никак трудно да се разпознае кога някой се е опитал да ги омагьоса. В повечето случаи те започват да плачат твърде често и без никаква причина.

брадва

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook