Home » България » Десислава Радева с остри критики срещу Слави: Името на партията му е обида за България
Десислава Радева с остри критики срещу Слави

Десислава Радева с остри критики срещу Слави: Името на партията му е обида за България

И Десислава Радева скочи срещу Слави Трифонов заради криворазбрания му патриотизъм, научи 365novini

Първата дама на България Десислава Радева скочи срещу партията на Слави Трифонов. Съпругата на президента Румен Радев откри обяви, че смята за обидно името на политическата формация на шоумена „Няма такава държава“.

Въпреки че Слави избра многозначното име на партията си, с цел да изрази негодуванието си срещу корупцията и нарушенията по високите етажи на властта, факт е, че Дългия в същото време нанесе и сериозен удар върху реномето си. В международен план, заради името си, партията му може да се приеме като формация с подривни цели, а не като утвърждаваща общност, която има за цел да подкрепя обществото.

Самата Деси Радева бе доста сдържана в изказването си, но постът й отразява позицията на мнозина. Тя качи на страницата си песента „Trouble“ (в превод „Проблем“) на Whitesnake, под което написа: „Парчeтo нямa нищo oбщo c НAПлийкc, нитo c AЧC, нитo cъc „злoщacтнитe думи“ (пo румънcкoтo прaвитeлcтвo) нa нaшия прeмиeр, нитo c пoлитичecкия прoeкт „Нямa тaкaвa държaвa“… Мaкaр caмoтo имe дa ми звучи кaтo oбидa към вcички бългaри, нa кoитo им e ocтaнaлa eдинcтвeнo нaдeждaтa…

Пaрчeтo прocтo e пoвeчe oт хубaвo. Eнджoй!“

Посланието й, както и коментарът й получиха широк обществен отзвук. Мнозина я подкрепиха, заявявайки, че името на формацията на Слави наистина е обида. Други пък защитиха шоумена.

По-любопитното обаче е, че Деси Радева познава Слави Трифонов отблизо. Самата тя е работила навремето за него, като част от екипа му. Но преди да се омъжи за Румен Радев и да напусне предаването, за да подкрепи политическата кариера на съпруга си, пише trud.bg.

Междувременно стана ясно, че шоуменът ще регистрира партията си на 5 октомври. И тогава планира да организира и първото учредително събрание на новата формация. Срещата ще се състои в „Рейнбоу Плаза“, а основните цели на формацията са реализиране на всички точки от референдума, реформи в здравеопазването и образованието. Както и административна реформа, съобщава още news.bg.

Разкрития.ком

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.