Home » Живот » Не игнорирайте тези 5 сънища, важни са
Не игнорирайте тези 5 сънища

Не игнорирайте тези 5 сънища, важни са

Ако сте сънували тези пет неща, никога ги игнорирайте, а се предпазете, съветва 365novini.

1. ЛЕТЕНЕ

Ако сънувате, че летите това означава, че имате необходимост да изпълните някоя своя амбиция. Това обаче води и до редица въпроси: Къде отиваш? Как се справяш там? Имате ли проблеми с навигацията през живота? Сън, изпълнен с летене означава, че ще се събудите с чувство на свобода и заредени с увереността, че може да постигнете всичко.

2. ВОДОПРОВОДИ

Когато сънуваме вода, тя обикновено предава емоционалното състояние на ума. Водата символизира прочистването и чистотата. Да сънувате водопади е чудесно знамение. Това представлява ново начало, тъй като старото се измива.

3. ЗЪБИ

Сънищата със зъби са много чести. Не всички сънища на зъбите символизират застаряването. Издърпването на зъбите символизира нещо, което трябва да излезе, а гнилите зъби символизират задържането на страх и безпокойство. Ако сънуват, че ви пада зъб това значи, че скоро мечтите ви ще се сбъднат. Те обаче символизират и че изпитвате страх и стрес – от нова работа, страх от загуба, липса на власт в отношенията или лъжи, които сте изрекли и криете.

4. СМЪРТ

Сънищата, изпълнение със смъртта е един от най-често срещаните кошмари. Това обикновено символизира края на нещо. Смъртта е прекратяването на части от егото. Този сън означава и че изпитвате безпокойство и гняв. Все пак смъртта на една идея позволява раждането на друга. Сънуването на смърт или умиране може да бъде психологически аспект на работата по огромни промени в емоциите.

5. БРЕМЕННОСТ

Ако сънувате, че сте бременна или видите бременна жена, това значи, че ви чака голям растеж и развитие. Това може да се касае за бъдещи проекти и желания.

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.