Home » Горещо » Скандал гърми в конкурса Мис Плеймейт: Спряганата за следваща победителка Михаела Тодорова обикаляла кревати за 200 евро
Скандал гърми в конкурса Мис Плеймейт

Скандал гърми в конкурса Мис Плеймейт: Спряганата за следваща победителка Михаела Тодорова обикаляла кревати за 200 евро

Откровени проститутки са толерирани в конкурса Мис Плеймейт и дори се гласят за победителки. Това съобщиха източници близки до организаторите на популярния конкурс, научи 365novini.

Според най – актуалната светска клюка силно подкрепяна от Любен Дилов – син и Христо Сираков е Михаела Тодорова от Казанлък. 21-годишното момиче е известно с това, че приличало визуално на Андреа и Теди Александрова, а професионалния и връх като модел е трето място на конкурса Мис Хасково.

Оказва се обаче, че Михаела има и други много по – специфични страни. Тя към днешна дата е била една от топ бръмчалките в ценовия диапазон 200-300 евро.

Заради атрактивната си ниска цена плеймейтката е била добре поръчвана за индивидуални посещения. Евтината стойност на услугите й за сега се дължи на сравнително ниската и популярност както, а за да има доходи е инвестирала в тунинг от по 350 кубика силикон във всяка от гърдите й.

Ако обаче клонинга на Андреа стане Мис Плеймейт, както се твърди в светските среди, то тогава автоматично щяла да влезе в по – горния финансов таргет, което всъщност е била нейната мечта.

Самата тя признава това в интервю пред столичен вестник. На въпрос „С какво ще ви помогне в живота титлата Мис Плеймейт“, отговорът й е пределно ясен – „Интересът към мен ще се повиши“.

През поредната година Тодорова е обиколола кревати в Санторини, Бали, Дубай и Доминиканската република.

Предвидливо е посочила в профилите си в социалните мрежи, че няма гадже. Семейството й се занимава със земеделие.

Хотарена

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!