Home » Живот » 30-годишна клетва съсипва живота на Филип Киркоров
клетва съсипва живота на Филип Киркоров

30-годишна клетва съсипва живота на Филип Киркоров

Мегазвездата на руската музика Филип Киркоров станал жертва на клетва. Над 30 години певецът страдал заради циганско проклятие, научи 365novini.

Изпълнителят невинаги е имал весел живот. Нещастията започнали да го преследват още след ранната смърт на майка му през 1994 година.

„С днешна дата съм здрав и щастлив, но имаше една клетва на циганка, която ме преследваше дълги години. Но минаха 30 години и вече съм свободен от нея”, споделя пред руската преса звездата.

След това твърдение, Киркоров обясни, че много от неприятностите в живота му са предизвикани от тежко циганско проклятие. 33-годишната Лилия Мухомадеева е осъдена за кражба от гримьорната на млата звезда по време на негов концерт през 1993 година.

Ромката задигнала часовник на певеца, за което била осъдена на 3 години затвор.

Но преди да влезе зад решетките тя се провикнала в съдебната зала „Проклинам те, Филип, никога да нямаш деца и щастлив брак, както и да останеш сам-самичък на света”.

Скоро след тази клетва, майката на Киркоров се разболява тежко от рак на черния дроб. Бащата Бедрос отива при Ванга за съвет и подкрепа.

За съжаление пророчицата издъхва на 27-я рожден ден на певеца. Това не е първо посещение на руския певец при старицата. Когато е на 8 години Филип се разболява тежко и лекарите са безсилни да му помогнат, а родителите му отиват при Ванга, пише „България днес”.

Ясновидката им обяснила, че ще се оправи и отсякла, че детето ще се ожени за жена, която „след три дни ще види най-напред”.

Когато три дни по-късно Киркоров пуснал телевизора, видял как връчват „Златния Орфей” на Пугачова.

11 години по-късно взима автограф от певицата и двамата се влюбват.

Филип и Алла се женят през 1984 година в Йерусалим, но се развеждат през 2005, защото тя не може да има деца.

След това Киркоров се сдобива с две деца от сурогатна майка, тъй като и той имал проблем с репродукцията.

„Отсега съм подготвил завещанието си, в което съм написал, че ще оставя всичко на децата. Всичко лошо вече е забравено”, споделя Киркоров, който в момента подготвя книга за живота си.

Хотарена

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!