Home » Горещо » Калин Сърменов скочи на моделката Диляна Попова
Калин Сърменов скочи на Диляна Попова

Калин Сърменов скочи на моделката Диляна Попова

Актьорът и директор на Сатиричния театър Калин Сърменов скочи на моделката Диляна Попова, научи 365novini.

Милото захапа брюнетката на тема актьорство и съветите които е тя дава по темата от малкия екран, видя HotArena. Сърменов започва темата с Блатечки, който играе Буров, но в един момент не издържа и заговори за Диляна Попова.

“ Блатечки играе там заедно с манекенката Диляна Попова. Гледах я по една телевизия. Тя дава акъл и говори от позицията на професионалиста, което е ужасяващо.Тя е много симпатично момиче. Нямам нищо против нея. Но не е възможно тя да е капацитет в професията, за която аз съм си дал живота. Това веднага обезсмисля абсолютно всичко“, твърди Млото пред lupa.bg. И допълва:

„За това са виновни тези продуценти, виновни са и режисьорите, всички тези хора са виновни, защото по този начин те плюят на собствената си професия. Моите уважения към нейната работа и към нейната визия, сигурно тя е страхотен човек, не я познавам въобще. Но гледайки отстрани си казвам: Това е повече от ужасно. И тя говори като професионалист!

Преди време виждам една дама, която се беше снимала в един филм и тя ме поздрави с думите:“Здравей колега“. И аз тогава отговорих: „Аз не съм ти колега. Ти си професионалист, аз съм любител“.

Преди няколко месеца той захапа и Ники Илиев, като обяви филма му „Живи легенди“ за отчайващо тъп. Сърменов не спести и критиките си към сериала „Пътят на честта“. Вече казах какво мисля за „Пътят на честта“- път на глупостта и бездарието. Бях много откровен. Работил съм с част от този екип.

Знаете ли, ние сме държавата на случайностите. Случайно ставаш директор, случайно ставаш министър, случайно ставаше режисьор, филмът става случайно. А това означава едно- липса на професионализъм на всички нива“.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.