Водещите новини
Home » Горещо » Калин Сърменов скочи на моделката Диляна Попова
Калин Сърменов скочи на Диляна Попова

Калин Сърменов скочи на моделката Диляна Попова

Актьорът и директор на Сатиричния театър Калин Сърменов скочи на моделката Диляна Попова, научи 365novini.

Милото захапа брюнетката на тема актьорство и съветите които е тя дава по темата от малкия екран, видя HotArena. Сърменов започва темата с Блатечки, който играе Буров, но в един момент не издържа и заговори за Диляна Попова.

“ Блатечки играе там заедно с манекенката Диляна Попова. Гледах я по една телевизия. Тя дава акъл и говори от позицията на професионалиста, което е ужасяващо.Тя е много симпатично момиче. Нямам нищо против нея. Но не е възможно тя да е капацитет в професията, за която аз съм си дал живота. Това веднага обезсмисля абсолютно всичко“, твърди Млото пред lupa.bg. И допълва:

„За това са виновни тези продуценти, виновни са и режисьорите, всички тези хора са виновни, защото по този начин те плюят на собствената си професия. Моите уважения към нейната работа и към нейната визия, сигурно тя е страхотен човек, не я познавам въобще. Но гледайки отстрани си казвам: Това е повече от ужасно. И тя говори като професионалист!

Преди време виждам една дама, която се беше снимала в един филм и тя ме поздрави с думите:“Здравей колега“. И аз тогава отговорих: „Аз не съм ти колега. Ти си професионалист, аз съм любител“.

Преди няколко месеца той захапа и Ники Илиев, като обяви филма му „Живи легенди“ за отчайващо тъп. Сърменов не спести и критиките си към сериала „Пътят на честта“. Вече казах какво мисля за „Пътят на честта“- път на глупостта и бездарието. Бях много откровен. Работил съм с част от този екип.

Знаете ли, ние сме държавата на случайностите. Случайно ставаш директор, случайно ставаш министър, случайно ставаше режисьор, филмът става случайно. А това означава едно- липса на професионализъм на всички нива“.

Хотарена

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!