Home » Горещо » Марта Вачкова движи с охрана: Няма да повярвате кой се грижи за сигурността й
Марта Вачкова движи с охрана

Марта Вачкова движи с охрана: Няма да повярвате кой се грижи за сигурността й

Колоритната Мартина Вачкова тръгна с охрана, научи 365novini.

Не кой да е, а именитите й колеги Димо Алексиев и Алек Алексиев се грижат за сигурността й. По всяка вероятност това е поредната шега, която актрисата си прави в социалните мрежи. Тя публикува два фотоса с Димо и Алек зад гърба си, а под снимката написа: „Жекова не може с един бодигард. Нужни са й двама!“.

Коментарите към фотоса веднага заваляха, а фенките на актьорите веднага си проличаха с коментари като: “ Специално тези двамата никой няма да ги откаже“.

По всяка вероятност снимките са направени по време на снимачния процес на „Откраднат живот“, където и тримата имат ключови роли.

В последно време целия живот на Марта е свързан с филма, предава Телеграф. Единствената й дъщеря Рада замина за половин година в Португалия, където ще продължи обучението си. За да не усеща липсата й, Марта не спира да пътува като винаги компания й прави Владо Пенев и част от останалите актьори в „Откраднат живот“.

Последното им пътуване бе до Кордоба, Южна Испания. С нея, освен Пенев, бяха Юлиан Вергов, Теодора Духовникова, Захари Бахаров със съпругата си, Евтом Милошев с Христина и други.

Хотарена

Твоят коментар
Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!