Home » Горещо » Скандал: Актрисата Евелин Костова ражда от братовчед си
Актрисата Евелин Костова ражда от братовчед си

Скандал: Актрисата Евелин Костова ражда от братовчед си

Младата актриса Евелин Костова, която изгря на екрана с ролята си на нахаканата секси аниматорка Ивон от сериала „Съни бийч“, от осем години живее с петия си братовчед, научи 365novini.

Михаил Петров също е актьор и е с девет години по-голям от нея. Двамата разбират, че са далечни роднини едва когато пламналата между тях любовна авантюра се развива шеметно.

Роднинството им е разкрито от дядото на хубавицата, който прави родословно дърво на семейството. Докато го проследява, възрастният човек открива кръвна връзка между своя род и този на приятеля на внучката си. По този начин разбира, че Евелин и Мишо са пети братовчеди, пише „Галерия“.

Дядото споделил с Евелин откритието си, която не се трогнала изобщо и разказала на Мишо, че са роднини.

Двамата се посмели, но били категорични, че няма да прекъснат връзката си заради общата си кръв. „Много далечни роднини сме, не може да стане кръвосмешение. Даже ми олекна, когато разбрах, че ми е пети братовчед. Няма нужда да се женим, защото вече сме си роднини. Вероятно и други хора ходят с братовчедите си, но не го знаят“, разсъждава Евелин.

Двамата вече искат да станат родители. Актрисата се чувства готова да стане майка и казва, че е въпрос на време с Мишо да дундуркат бебе. Тя и Михаил се познават още от деца, но любовта им пламва по време на театрален фестивал във Враца. И двамата участвам със самодейни трупи. Вечерта в дискотека той я прегръща и искрата прехвърча. Няколко месеца по-късно отиват заедно на море. Оттогава са неразделни.

Тогава тя е студентка в класа на Стефан Данаилов и изпада в тежка депресия след смъртта му. Това е най-трудният момент в живота й, както и смъртта на дядо й.

show.blitz.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.