Home » Горещо » Бони: Асен Блатечки искаше да ме изнасили
Асен Блатечки искаше да ме изнасили

Бони: Асен Блатечки искаше да ме изнасили

Гласовитата и обичана певица Бони призна доста шокираща история от своето минало, научи 365novini.

Оказа се, че Асен Блатечки е налитал на изпълнителката на „Полудявам ли“, а тя едва се откачила.

Сексуалните намеци на Блатечки към Бони дошли през далечната 2006 година, когато се снимали в общ филм. Както знаем, Бони участва с главна роля във филма „Маймуни през зимата“, а извън снимачната площадка й се наложило да откаже на Блатечки.

„Стана съвсем неочаквано, не съм си и представяла, че ще се снимам във филми. Навремето една продуцентка ме издирваше в продължение на година. Аз си мислех, че това е скрита камера, тъй като по това време имаше такива предавания.

В крайна сметка решиха, че трябва да участвам с главна роля. Трябваше да участвам с много известни актьори и се притесних. Имаше роли,в които трябваше да се целувам с тях, да спя с Асен Блатечки и Тончо Токмакчиев“, спомня си Бони.

И допълва:

„Във филма аз работя като чистачка, а Блатечки е шофьор на колата. В един момент той идва при мен и ми казва: „Я, колко си красива“ и тръгва да ме целува. Аз се дръпнах, а той ми каза: „Айде де, Бонче, ще ми дойде късметът да се целувам с теб, толкова си яка“. Това става извън сценария“.

Нейният колега Азис след това я порицал и заявил, че ако е бил на нейното място е щял направо да изяде Асен Блатечки. По онова време обаче Бони е много притеснителна и спазва добро поведение заради дъщеря си Михаела и нейните почитатели, които тя уважава и не спира да изненадва с нови проекти.

Преди броени дни представи и новия си хит „Дявол и кръст“, дело на сръбски хитмейкър. За кратко песента се нареди до големите хитове на сезона и тепърва набира скорост и все повече диджей я слагат в плейлистите си.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.