Home » Топ новини » Митьо Очите изригна: Всичко минаваше през Борисов! Прибираше 80% от парите ни
Митьо Очите изригна: Всичко минаваше през Борисов! Прибираше 80% от парите ни

Митьо Очите изригна: Всичко минаваше през Борисов! Прибираше 80% от парите ни

Митьо Очите разкри далаверите на Бойко Борисов, видя 365 Новини!

Димитър Желязков, когото познаваме като Митьо Очите, проговори за далаверите си и разкри жестоки неща, свързани с бившия премиер Бойко Борисов. Оказва се, че двамата са работили заедно, поне така казва затворникът, съобщи Faktitegovorqt.com.

Очите твърди, че неговата престъпна група е получавала „чадър“ от властта в продължение на години. В замяна държавата е получавала солидна сума.

„Борисов ни пазеше от полицията, но заграбваше 80% от оборота ни. Не съм виждал по-алчен човек от него. Нашата организация го интересуваше повече от политиката и партията му“, споделя Митьо.

Митьо Очите се обърна срещу Бойко Борисов

Митьо Очите се обърна срещу Бойко БорисовТой на няколко пъти лежа в затвора. Последно бе арестуван в Турция и след това екстрадиран у нас. Изкара 3 години на топло, преди да го преместят под домашен арест преди половин година.

В момента Митьо Очите излежава присъдата си у дома под електронно наблюдение. Смята се обаче, че не е приключил с незаконните си действия.

Неговата групировка се занимава с изнудвания, заплахи, рекети, палежи и разпространение на наркотици.

Според Очите Борисов е обсебен от желание за власт и пари. Той го определя като „чудовище“, което не е виждал никъде другаде.

Ако двамата са работили заедно, не е ясно защо Очите бе арестуван през 2018 г., но не е изключено да се е повторил случаят с Васил Божков. Ако Борисов е увеличил таксата към държавата и Митьо не се е съгласил, е разбираемо защо е бил пипнат от полицията.

Към днешна дата бургазлията не иска и да чува за Борисов. Той е щастлив, че ГЕРБ вече не е на власт, защото така рекетът от държавата върху незаконния му бизнес ще изчезне, пише Зона 98

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.