Home » България » Масови палежи на коли в София, десетки автомобили пламнаха в различни квартали
Масови палежи на коли в София

Масови палежи на коли в София, десетки автомобили пламнаха в различни квартали

Столични криминалисти изясняват обстоятелствата около мистериозна серия палежи на автомобили тази нощ в София, научи 365novini. Среднощен ужас преживяха жителите на кварталите „Хиподрума“, „Гевгелийски“, „Люлин“ и „Гео Милев“, където коли пламтяха като факли. Все още не е ясно дали престъпленията са свързани помежду си.

Най-жесток беше погромът в „Хиподрума“. Минути след полунощ в полицията е получен сигнал за горящи автомобили, като на място незабавно са изпратени екипи на полиция и пожарна и огънят е погасен. Няма данни за пострадали хора, но при пожара напълно са изгорели три от колите, а други четири, паркирани в близост, са частично обгорели.

Няколко часа по-късно, около 4.30 часа, е съобщено и за запален автомобил в ж.к. „Гевгелийски“. От огъня е опожарен автомобил, засегнати са още три, паркирани в непосредствена близост. Образувани са досъдебни производства.

По едно возило е палнато и в „Люлин“ и „Гео Милев“. Извършени са огледи на място, предприети са процесуално-следствени действия за установяване на всички факти и обстоятелства около инцидентите и издирване на извършителите.

Снимка: Михаела Тодорова, фейсбук

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.