Home » България » Соломон Паси хвърли бомба: Стотици руски шпиони действат в София
Стотици руски шпиони действат в София

Соломон Паси хвърли бомба: Стотици руски шпиони действат в София

Огромен брой руски шпиони действат на територията на България. Те са активни и имената им се знаят. Това обяви сензационо днес бившия външен министър и изявен атлантик Соломон Паси, научи 365novini.

”Публична тайна е, че в България има доста руски шпиони. Само в руското посолство в София са около 68 души. Извън него са няколко стотин и техните имена се знаят. Имахме великолепната възможност по повод отравянето на Скрипал в Лондон да изгоним един-двама от тях, но не го направихме”, коментира бившият външен министър и председател на Атлантическия клуб Соломон Паси.

”Аз имам много по-високо мнение за руското разузнаване. То едва ли може да наеме шпиони, които да дойдат в Би Ти Ви да обясняват, че не са шпиони”, допълни Паси, който влезе в студиото на телевизията тази сутрин след обвинения в шпионаж Николай Малинов. По думите му в България няма русофили.

”Дали си русофил, или не, се разбира от това къде си пратил детето си да учи. Ако си го пратил в Париж или Лондон, значи не си русофил. Ако си го пратил в Русия – си. Справка сочи, че в Русия има няколко стотин деца, които учат там. В цяла Европа са няколко десетки хиляди”, посочи Соломон Паси.

По думите му в момента най-голямата опасност за Запада е наглата руска пропаганда, която е много по-ефективна, мащабна и агресивна от когато и да било досега. ”Руската пропаганда атакува умовете и сърцата на младите хора, което е притеснително”, допълни Соломон Паси.

Лупа

Твоят коментар

Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!