Home » България » Соломон Паси хвърли бомба: Стотици руски шпиони действат в София
Стотици руски шпиони действат в София

Соломон Паси хвърли бомба: Стотици руски шпиони действат в София

Огромен брой руски шпиони действат на територията на България. Те са активни и имената им се знаят. Това обяви сензационо днес бившия външен министър и изявен атлантик Соломон Паси, научи 365novini.

”Публична тайна е, че в България има доста руски шпиони. Само в руското посолство в София са около 68 души. Извън него са няколко стотин и техните имена се знаят. Имахме великолепната възможност по повод отравянето на Скрипал в Лондон да изгоним един-двама от тях, но не го направихме”, коментира бившият външен министър и председател на Атлантическия клуб Соломон Паси.

”Аз имам много по-високо мнение за руското разузнаване. То едва ли може да наеме шпиони, които да дойдат в Би Ти Ви да обясняват, че не са шпиони”, допълни Паси, който влезе в студиото на телевизията тази сутрин след обвинения в шпионаж Николай Малинов. По думите му в България няма русофили.

”Дали си русофил, или не, се разбира от това къде си пратил детето си да учи. Ако си го пратил в Париж или Лондон, значи не си русофил. Ако си го пратил в Русия – си. Справка сочи, че в Русия има няколко стотин деца, които учат там. В цяла Европа са няколко десетки хиляди”, посочи Соломон Паси.

По думите му в момента най-голямата опасност за Запада е наглата руска пропаганда, която е много по-ефективна, мащабна и агресивна от когато и да било досега. ”Руската пропаганда атакува умовете и сърцата на младите хора, което е притеснително”, допълни Соломон Паси.

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.