Home » България » Ядосан Борисов: Няма да подкрепя никой на втори тур
Ядосан Борисов

Ядосан Борисов: Няма да подкрепя никой на втори тур

Видимо нервен беше премиерът Бойко Борисов, който коментира изборните резултати пред журналисти, научи 365novini.

„Всички обичат да говорят за промяната, но промяната започна от ГЕРБ. И тя дава резултат“, изтъкна за пореден път лидерът на ГЕРБ.

„За мен като лидер на ГЕРБ е безапелационната победа над БСП и то навсякъде, в София – двойно. Дали ще се опитат сега с мимикрия, като гущери с опашките и хамелеони, да водят пазарлъци с други партии, не ме интересува“, увери Борисов.

„Безапелационна победа! Така че за това казвам, че това ни интересува. Което означава стабилност на управлението. Това е важното от днешния ден мен – стабилността на управлението“, отсече премиерът.

„Тази кампания беше много мъдра, зряла от всички политически партии, с изключение на някои. Цветанов? Каквото имаше, то е минало. И на него съм му пожелал успех. Показахме с най-евтината си кампания, че структурите се справиха. Пожелавам на политическите партии, които са ни опоненти, да си издигат кандидати.

И Чърчил го е казал – по-добро нещо от политическите партии не е измислено. Втория тур? Считам, че десните хора по принцип са демократи – мислещи, разсъждаващи, можещи. Ако те мислят, че тези кукувици са промяна, Костинбродска промяна, ако БСП с половината на гласовете на ГЕРБ са промяна, да ги подкрепят, и да им е честито. Аз вярвам в инстинкта на хората“, изтъкна Борисов.

„Никога нищо не е сигурно в този живот, единственото сигурно е в Орландовци – рано или късно всички сме там. Благодаря на Бог, че ме подкрепи за пореден път от тези лоши хора, най-корумпираните и лъжливите, говорят за промяна. И да благодаря на инстинкта на народа“, продължи министър-председателят.

За него ниската изборна активност е „както винаги“. „Аз призовавам хората, но пак казвам – да се замислят дали е по-добре Констинбродската афера да я правят за кмет и какво ще стане след това. Да се върнат назад и да си спомнят кризите в София“, припомни лидерът на ГЕРБ.

На въпрос на журналисти кого ще подкрепи на балотажа в столицата, Борисов ядосано отговори, че няма да подкрепи никого. В края на изявлението си категорично заяви, че изборите навсякъде са приключили.

dnes-bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.