Home » Горещо » Марта Вачкова: Баща ми страдаше от Митко Бомбата
Марта Вачкова

Марта Вачкова: Баща ми страдаше от Митко Бомбата

Легендата на българското кино Григор Вачков е страдал от образа на емблематичната си роля в „На всеки километър“ Митко Бомбата, изненадващо разкри дъщеря му Марта Вачкова, научи 365novini. 

„Помня баща ми как страдаше от неговото Митко Бомбата. Той беше страшно популярен от сериала “На всеки километър”. По улицата някои не му знаеха името и подвикваха “Ей, Мите” или “Ей, Бомба”. Той от това много се дразнеше“, обясни тя по повод срещи с нейни фенове, които я наричат Сестра Жекова по ролята й в „Откраднат живот“.

Вачкова разказа още, че често родители на улицата я сочели и казвали на отрочетата си:

„Виж, мами, сестра Жекова“. „Много е смешно, винаги казвам на малчуганите: “Искаш ли една инжекция да ти ударя?”, и те се стряскат. Шегувам се, разбира се. Много ми е приятно, че хората ме наричат сестра Жекова“, казва актрисата и добавя, че за разлика от покойния си баща, тя никак не се дразни.

Иначе пред „24 часа“ тя не разкри нищо за предстоящия сезон на популярния медицински сериал. Обясни, че не знаела какво са подготвили сценаристите за нейната роля, но че сестра Жекова непременно щяла да продължи да се меси в чуждите истории и съдби „в името на доброто на болницата“.

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.