Home » Горещо » Константин приет по спешност в болницата СНИМКА
Константин приет по спешност

Константин приет по спешност в болницата СНИМКА

Константин притесни почитателите си със снимка от болницата, научи 365novini.

Константин е приет по спешност в болница. Почитателите му са притеснени за неговото здравословно състояние. Изпълнителят успя да ги изплаши със снимката, която публикува. Фотосът е заснет в Пета столична болница в София, където в момента той е на системи.

Константин приет по спешност

„Загазих в неподходящи времена, но за щастие попаднах в ръцете изключителни професионалисти“, написа Коцето в мрежата. Той отправи сърдечни благодарсности към целия екип от медицински специалисти от 2-ро хирургично отделение в 5-та МБАЛ и по-специално към д-р Атанас Първов. Константин им благодари за своевременната реакция и грижите, които са положили за него.

„С уважение и признателност“, написа в инстаграм певецът. Той не разкри каква точно е причината за операцията, която е претърпял. Негови фенове направиха уточнение, че става въпрос за една от най-леките интервенции заради херния.

Галена и Преслава са сред първите, които му пожелаха бързо възстановяване. Но друг пост се оказа изключително интересен. Сред пожеланията, отправени към Коцето, Hotnews.bg видя и пост на бившия на Райна-боеца Валери Тюлеков. Той също пожела на певеца бързо възстановяване. Очевидно двамата са изключително близки. Не е ясно как Райна приема близостта между тях.

razkritia

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.