Home » Живот » Ето кои известни българки са с коронавирус
известни българки са с коронавирус

Ето кои известни българки са с коронавирус

Две известни българки са с положителни проби за коронавирус, научи 365novini.

Две дами от родния хайлайф са в самоизолация заради положителни проби за коронавирус. Едната от тях е по-малката дъщеря на Фатик-Адриана Тюркмен. Другата известна българка е Никол Толева – красавицата, която пък имаше връзка със сина на Златко Баретата.

И двете карат леко ковид-19. Никол и Адриана не са в паника, но все още недоумяват как са се заразили. И двете твърдят, че скоро не са пътували в чужбина. Предполагат, че са били заразени от познат, който е пътувал зад граница.

Никол Толева е направила теста в софийска лаборатория. Причината да се изследва е положителна проба на нейна приятелка. Толева изчакала 48 часа, докато излязат резултатите от пробата на гърления й секрет. Тя споделя, че няма симптоми, освен запушен нос и умора.

Александра Тюркмен е направила теста във ВМА. Поводът да потърси помощ е оплакването от лека тежест в гърдите.

И двете заразени дами са в пълна изолация. Те прекарват времето си в четене на книги, гледане на филми и готвене. И двете нямат никакви сериозни здравословни проблеми. Не се налага да приемат силни медикаменти, а наблягат предимно на витамините.

Щерката на Фатик споделя, че след като научила резултата от теста, не сдържала сълзите си и изпаднала в шок. Но след това осъзнала, че всичко ще премине леко, тъй като няма никакви симптоми, пише Хот нюлс.

razkritia

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.