Home » Горещо » Лили Иванова губи цяло състояние заради коронавируса
Лили Иванова губи цяло състояние

Лили Иванова губи цяло състояние заради коронавируса

Лили Иванова ще загуби цяло състояние заради извънредното положение у нас във връзка със заразата от коронавирус.

Лили Иванова не изпадна в паника заради пандемията от коронавирус. Тя очакваше да заработи около 1 млн. от предстоящото си турне, научи 365novini.

Неговият старт за 8 април във видинската зала „Фестивална“. Последните два концерта трябваше да се състоят в зала 1 на НДК на 27 и 28 номеври. В края на миналата тя успя да заработи около милион само от двата си концерта в НДК. Тя очакваше, че тази година не само ще успее да повтори, но и задмине успеха си от миналата година. Въпреки пандемията, примата е била готова да поеме риска да изнесе концертите си пред публика.

Наложените мерки за ограничаване струпването на хората на едно място станаха причина звездата да отложи турнето си.

На 16 март тя публикува в социалните мрежи изявление, с което съобщи, че отменя всички концерти за по-късни дати. Примата направи уточнение, че закупените билети важат без презаверка.

Единствено датите за концертите в „Лебед” в Панчарево на 15 юли и следващите изяви на изпълнителката в Пловдив, Варна, Плевен, Велико Търново, Добрич, Шумен, Русе, Благоевград и София остават непроменени.

Лили Иванова, която по професия е медицинска сестра, е на мнение, че до юни месец пандемията ще утихне и тя ще успее да изнесе поне част от планираните си концерти, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“ .

разкрития

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.