Home » Горещо » Мрежата полудя: Това наистина ли е Златка СНИМКА
Това наистина ли е Златка

Мрежата полудя: Това наистина ли е Златка СНИМКА

Черната Златка отново се поти здраво във фитнеса и резултатите са налице, дори са в повече, отколкото е необходимо, научи 365novini. Поне по мнението на най-верните фенове на брюнетката, тя доста е прекалила с оформянето на мускули.

Златка Димитрова е превърнала поддържането на здрав дух в здраво тяло в истинска фикс идея и колкото по-мускулеста става, толкова повече се вдъхновява да продължава с изтощителните тренировки.

На актуалните й кадри от залата, които Черната Златка наскоро публикува в социалните мрежи, е видно колко релеф е успяла да постигне красавицата, ръководейки се от стриктен тренировъчен, но и хранителен режим.

На една от снимките пък Злати скандализира окончателно, защото е полугола, само по гащи!

В този си вид обаче, Златка Димитрова печели повече негативи, отколкото обратното. Противно на нейната логика, че трябва да се тренира здраво, голяма част от последователите й в социалните мрежи открито я атакуват с обвинения, че е прекалила отдавна с мускулите, и вече в нея няма нищо женствено.

На Злати обаче, явно изобщо не й пука кой какво говори по неин адрес, защото системто публикува фотоси и кратки видеа от тренировките си във фитнеса.

Това наистина ли е Златка

Това наистина ли е Златка

Марица

Твоят коментар
Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!