Home » Горещо » Мрежата полудя: Това наистина ли е Златка СНИМКА
Това наистина ли е Златка

Мрежата полудя: Това наистина ли е Златка СНИМКА

Черната Златка отново се поти здраво във фитнеса и резултатите са налице, дори са в повече, отколкото е необходимо, научи 365novini. Поне по мнението на най-верните фенове на брюнетката, тя доста е прекалила с оформянето на мускули.

Златка Димитрова е превърнала поддържането на здрав дух в здраво тяло в истинска фикс идея и колкото по-мускулеста става, толкова повече се вдъхновява да продължава с изтощителните тренировки.

На актуалните й кадри от залата, които Черната Златка наскоро публикува в социалните мрежи, е видно колко релеф е успяла да постигне красавицата, ръководейки се от стриктен тренировъчен, но и хранителен режим.

На една от снимките пък Злати скандализира окончателно, защото е полугола, само по гащи!

В този си вид обаче, Златка Димитрова печели повече негативи, отколкото обратното. Противно на нейната логика, че трябва да се тренира здраво, голяма част от последователите й в социалните мрежи открито я атакуват с обвинения, че е прекалила отдавна с мускулите, и вече в нея няма нищо женствено.

На Злати обаче, явно изобщо не й пука кой какво говори по неин адрес, защото системто публикува фотоси и кратки видеа от тренировките си във фитнеса.

Това наистина ли е Златка

Това наистина ли е Златка

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.