Home » Горещо » Гери Малкоданска кръсти сина си: Вижте кръщенето на Лео СНИМКА
Гери Малкоданска кръсти сина си

Гери Малкоданска кръсти сина си: Вижте кръщенето на Лео СНИМКА

Гери Малкоданска кръсти сина си, научи 365novini. Вчерашният ден беше изключително специален за синоптичката на Нова тв, защото нейният малък син Лео стана християнин.

Гери зарадва своите фенове като сподели кадър от щастливото събитието. Кръстница на малчугана е най-добрата приятелка на Малкоданска Ивелина.

И този път синоптичката предпочете да не показва лицето на Лео. Всички снимки, които Гери качва в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм на сина си, са в гръб. Отскоро обаче върви реклама с Малкоданска, нейния любим мъж Алекс Ковачев и Лео, в която синоптичката показва малкото си съкровище. Така малчуганът прави първите си крачки в телевизията, пише show.blitz.bg.

„20.10. Лео вече е християнин. Още снимки скоро“, обеща синоптичката на своите фенове в социалната мрежа Инстаграм.

Освен дебюта си в телевизията, малчуганът вече прави и първи самостоятелни крачки. Затова в началото на месеца Гери направи прощъпулник за своето съкровище. Какво обаче е взел Лео от предметите, които определят неговата бъдеща професия, синоптичката предпочита да запази в тайна.

Малкоданска предпочете да не споделя много снимки от прощъпулника на сина си.

Тя сподели с феновете си само един кадър, на който Лео не присъства. От кръщенето на малчугана синоптичката също е споделила само една снимка, поне засега. Тя обаче обещава на всички свои почитатели да ги зарадва с още кадри от щастливия за цялото семейство момент.

И за прощъпулника, и за кръщенето, Гери получи много пожелания. Всички фенове на Малкоданска казват, че това са миговете, за които си струва човек да живее и които никога няма да забрави.

Гери Малкоданска кръсти сина си

 

Гери Малкоданска стана християнин сн. Инстаграм

Синът на Гери Малкоданска стана християнин сн. Инстаграм

Щастливо и щуро детство, много усмивки, здраве и „Господ да го закриля“, са само една малка част от милите пожелания към Лео, който вече смело прави не само първите си самостоятелни крачки, но и направи дебюта си в телевизията.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.