Home » Горещо » Горчиво: Филип Киркоров се жени за актриса
Филип Киркоров се жени за актриса

Горчиво: Филип Киркоров се жени за актриса

Горчиво! Филип Киркоров вдига сватба с актриса. Руската естрадна звезда от български произход е на път да каже „Да” за втори път, научи 365novini.

Щастливката е не друга, а руската певица и актриса Катя Гусева, която напоследък е неизменна част от антуража на звездата.

Двамата са засичани заедно по различни събития, като певицата дори го придружи по време на посещението му в Баку. Тя бе неотлъчно до Алла Виктория и Мартин—децата на Филип.

14 години след развода с Алла Пугачова, Киркоров очевидно е решил да се ожени втори път. Появата на звездната делегация преди дни, на официално събитие, предизвика именно такива съмнения—че са на път да станат истинско семейство.

Ако се вярва на светските клюки, Гусева отдавна мечтае за сватба с 50-годишния певец от български произход. А сега е на път да сбъдне мечтата си, шушукат нейни близки, пише „Телеграф“.

Още повече, че неотдавна в известното шоу в Русия „Битка на ясновидците” екстрасенска предсказа, че Филип ще намери замяна на бившата си съпруга Пугачова и в близките две години отново ще мине под венчило.

Междувременно на певеца му се наложи да изживее друг шок. Той сподели с феновете си пост в социалните мрежи с текст „Жената на Киркоров се върна!”

С това изявление в Инстаграм, певецът обяви собственото си изумление.

„Мислех, че този шок е останал в миналото, но се оказа, че не е”, написа Филип, публикувайки видео със своя почитателка от Украйна.

Тя твърди, че се е срещала с изпълнителя и той дори й обещал да се ожени за нея, но после я зарязал. „Защо все на мен се лепят такива, как ме намират?”, пита се Киркоров.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.