Home » Свят » Любовница измами Филип Киркоров: Последната жена на руската звезда го закопа
Любовница измами Филип Киркоров

Любовница измами Филип Киркоров: Последната жена на руската звезда го закопа

„Сам съм!“ Това признава естрадната легенда Филип Киркоров в интервю с известната Настя Ивлеева. 

По думите на певеца с български корени през последните години той е имал връзка, която не е довела до нещо сериозно и завършва с поредното разочарование.

Освен безценното си време Филип се оплаква, че влага и милиони рубли в отношенията си, научи 365novini. „Сега съм сам и харесвам това състояние – казва Киркоров. – Но не го обещавам. Ако се влюбя, тогава започвам да наливам милиони пари, усилия, време… И после се чувствам толкова зле. Не заради парите, жал ми е за мен самия, че загубих толкова много време за човек, който не си заслужава.

И най-важното е, че не получих много в замяна. Бях мамен през цялото време. Аз съм толкова уморен от това, че ако в живота ми се появи нещо истинско, може би няма да го забележа. Но го казвам сега, не искам да го обещавам. Е, не знам, може би утре ще открия това чувство отново“ – казва Киркоров.

52-годишният певец отбелязва, че в момента изобщо не мисли за романтика и любов.

Той признава, че през последните 20 години е преживял поредица от разочарования, за които плаща солено. Киркоров се оплаква, че за всяка своя жена харчи грандиозни суми, за да се чувства тя добре и да може той най-накрая да получи така желаната любов. Певецът иска да запази сили за близките си и, разбира се, за творчеството си.

Кралят на руската поп сцена шеговито намеква, че самият той е предизвикал коронавируса. Както изпълнителят отбелязва, силата на думата и силата на мисълта играят роля винаги.

„Толкова бях изморен преди новогодишните празници от турнета, записи, концерти, че се помолих за малко почивка. Исках да имам повече време да прекарвам с децата си. Ето, сега сме заедно по цял ден. Аз призовах коронавируса!“ – казва изпълнителят.

ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.