Водещите новини
Home » Свят » Зловещо отмъщение: Мъж заля с гореща вода съпругата си, докато спи
Мъж заля с гореща вода съпругата си

Зловещо отмъщение: Мъж заля с гореща вода съпругата си, докато спи

Зловещо отмъщение потресе Украйна. В края на миналия месец съпруг заля спящата си жена с гореща вода, а извергът още е на свобода и се издирва, научи 365novini

След престъплението 33-годишният Димитрий Межебицкий е избягал от местопрестъплението.

15 години затвор го очакват за опит за убийство. Пострадалата се намира в болница със страшни изгаряния по лицето, ръцете и горните части на тялото.

Състоянието й се подобрява. Очаква се най-скоро тя да бъде преместена от реанимацията на болницата в обикновена стая. Младата жена се храни с помощта на сонда. Жестокото престъпление е извършено на 28 юли. Садистът нападнал 25-годишната си жена в съня й. Майката на две дечица се събудила от непоносима болка, а нападателят наливал вряла вода в устата й и заливал лицето й. Красивата украинка опитала да избяга, но нападателят я настигнал по коридора, залял я с останалата вода и отрязал част от косата й. Анастасия успяла да превъзмогне болката и да се измъкне през прозореца. Започнала да крещи за помощ, а шокираните минувачи веднага извикали полиция и бърза помощ.

Мъж заля с гореща вода съпругата си

„Побягнах по коридора, но той ме хвана, три пъти ми ряза косата, а след това ме заля с още 4 литра вряла вода. Излязох през прозореца и помолих един младеж да извика бърза помощ, скрих се в храстите и започнах да чакам”, разказва жената. Анастасия е с 25% изгаряния по тялото. Тя е кръгъл сирак и няма пари за скъпоструващото си лечение. Средствата, по думите й, се събират по целия свят. Младата жена има само брат.

Мъж заля с гореща вода съпругата си

Децата й – на 3 и 5 годинки, в момента са при майката на нападателя й. Връзката на Анастасия с Дмитрий започва много красиво. Двамата се запознават, докато украинката учи в педагогическия колеж. След известно време тя се мести да живее при него, а малко по-късно забременява с първото си дете. Малко по-късно животът на Анастасия се превръща в истински ад. Дмитрий започва да я бие. Съседи на младото семейство казват, че мъжът често злоупотребявал с алкохола, понякога дори се дрогирал.

Държал се неадекватно и агресивно не само с жена си, но и с околните. 28-годишната украинка признава, че малко преди нападението се скарала с мъжа си. Въпреки че се сдобрили след скандала, Дмитрий решил да си отмъсти.

Източник: За Жената

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.