Home » Свят » Зловещо отмъщение: Мъж заля с гореща вода съпругата си, докато спи
Мъж заля с гореща вода съпругата си

Зловещо отмъщение: Мъж заля с гореща вода съпругата си, докато спи

Зловещо отмъщение потресе Украйна. В края на миналия месец съпруг заля спящата си жена с гореща вода, а извергът още е на свобода и се издирва, научи 365novini

След престъплението 33-годишният Димитрий Межебицкий е избягал от местопрестъплението.

15 години затвор го очакват за опит за убийство. Пострадалата се намира в болница със страшни изгаряния по лицето, ръцете и горните части на тялото.

Състоянието й се подобрява. Очаква се най-скоро тя да бъде преместена от реанимацията на болницата в обикновена стая. Младата жена се храни с помощта на сонда. Жестокото престъпление е извършено на 28 юли. Садистът нападнал 25-годишната си жена в съня й. Майката на две дечица се събудила от непоносима болка, а нападателят наливал вряла вода в устата й и заливал лицето й. Красивата украинка опитала да избяга, но нападателят я настигнал по коридора, залял я с останалата вода и отрязал част от косата й. Анастасия успяла да превъзмогне болката и да се измъкне през прозореца. Започнала да крещи за помощ, а шокираните минувачи веднага извикали полиция и бърза помощ.

Мъж заля с гореща вода съпругата си

„Побягнах по коридора, но той ме хвана, три пъти ми ряза косата, а след това ме заля с още 4 литра вряла вода. Излязох през прозореца и помолих един младеж да извика бърза помощ, скрих се в храстите и започнах да чакам”, разказва жената. Анастасия е с 25% изгаряния по тялото. Тя е кръгъл сирак и няма пари за скъпоструващото си лечение. Средствата, по думите й, се събират по целия свят. Младата жена има само брат.

Мъж заля с гореща вода съпругата си

Децата й – на 3 и 5 годинки, в момента са при майката на нападателя й. Връзката на Анастасия с Дмитрий започва много красиво. Двамата се запознават, докато украинката учи в педагогическия колеж. След известно време тя се мести да живее при него, а малко по-късно забременява с първото си дете. Малко по-късно животът на Анастасия се превръща в истински ад. Дмитрий започва да я бие. Съседи на младото семейство казват, че мъжът често злоупотребявал с алкохола, понякога дори се дрогирал.

Държал се неадекватно и агресивно не само с жена си, но и с околните. 28-годишната украинка признава, че малко преди нападението се скарала с мъжа си. Въпреки че се сдобрили след скандала, Дмитрий решил да си отмъсти.

Източник: За Жената

Твоят коментар

Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!