Home » Горещо » След гушкането с Паулина: Годеницата на Краси Джунов го ЗАЧЕРКНА
След гушкането с Паулина

След гушкането с Паулина: Годеницата на Краси Джунов го ЗАЧЕРКНА

След секса на Краси Джунов с Паулина Ванегас, официалната годеница на автомонтьора го зачеркна от живота си, видя 365novini. Красивата испанка Ноеми Ортега, която довчера бе със статус „сгодена“ в мрежата, вече е „необвързана“.

Ноеми е изтрила повечето от общите им спомени с Краси и е публикувала многозначителна снимка, на която показва среден пръст. А текстът под нея гласи: „За теб, с любов“.

Отмъщението й обаче не спира дотук. Откакто бяха излъчени кадрите със секса между Краси и Паулина, Ноеми не спира да се показва с различни мъже. Доскорошната годеница на фермера дори си сложи нова профилна снимка, на която се гушка с друг мъж.

Припомняме, че „Галерия“ първа разкри за „семейния“ статус на Красимир. Оказа се, че плейбоят във „Фермата“ е сгоден от година в Испания и планира сватба. Любимата му Ноеми пък има дъщеря от предишна връзка, за която Краси се грижи като за свое дете.

В риалити предаването той нито веднъж не е споделял, че е сгоден. Напротив – определяше се като полигамен мъж, който никога не е имал сериозна връзка. Още с влизането във „Фермата“ той започна да флиртува с разкрепостената Паулина, а миналата седмица двамата „скрепиха връзката си“ със секс.

Според зрители Краси сам е измислил фалшивия си образ на плейбой и е скрил за годеницата си, за да си спечели съюзници във „Фермата“. Те обаче смятат, че след отпадането на Поли от формата, любовта им ще остане в историята. Припомняме, че Ванегас загуби последния дуел срещу Елизабет и Краси остана сам във „Фермата“.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.