Home » Горещо » Във време на пандемия: Повелителят на манекенките в паника за любимите си жени
Повелителят на манекенките в паника за любимите си жени

Във време на пандемия: Повелителят на манекенките в паника за любимите си жени

Коронавирусът удари и по повелителят на плеймейтките и манекенките Христо Сираков. Столичният бохем не може да се види с любимите си жени заради пандемията, научи 365novini.

Единствената кръвна дъщеря на Стоте манекенки – Анна-Мария е изолирана в Лондон.Преди години тя завърши престижен университет в столицата на Албиона и се установи да живее там.

Другата много важна жена в живота на Ицо – Мария, която е майка на Анна-Мария, е затворена в един от най-засегнатите райони на Италия Флоренция. Бившата съпруга на Христо Сираков от десетилетия е на Ботуша, но поддържа много близка връзка с него. Сираков Е силно притеснен и е изплашен, че заразата може да удари любимите му хора. Бизнесменът постоянно ги призовава чрез обаждане и съобщения да не излизат от домовете си, а при първа възможност да се върнат в България, поне да есента.

Младата Анна-Мария в момента е сама, без гадже и не й е лесно да живея далеч от семейство и приятели. Сираков има желание да прибере детето си от Англия, но границите на страната вече били затворени. Момичето не излиза от дома си освен за ежедневния си крос. Щерката на Сираков е истинско копие на майка си Мария. Изваяна е като от модно списание и е блян за много мъже, пише „България Днес“.

хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.