Home » Топ новини » Убитите край Негован били евангелисти: Йордан четеше библията всеки ден, въпреки че цитираше точно пасажи от нея!
Убитите край Негован били евангелисти

Убитите край Негован били евангелисти: Йордан четеше библията всеки ден, въпреки че цитираше точно пасажи от нея!

Убитите Йордан Атанасов и жена му са били членове на една от евангелистките църкви у нас. Двамата бяха открити в Негован, припомня 365novini.

Според неофициална информация двамата дори са се запознали на една в една от църквите.

Йордан четеше библията всеки ден, въпреки че цитираше точно пасажи от нея, разказа една от съседките му. Двамата купили апартамента в столичния квартал „Стрелбище“ преди около 5-6 години. Имали и куче – бял лабрадор.

Двамата са имали вила в село Литаково, Софийска област. Най-вероятно убийствата са извършени там, пише „24 часа“.

Преди минути в дома им на столичния бул на „Витоша“ 182 се прибра дъщерята на Йордан.

Тя бе с тъмни очила и отказа коментар пред медиите.

Припомняме, че телата на двамата бяха открити преди две седмици, нарязани в бидони край софийското село Негован.

Открити са само черепи, по които няма нито едно парче кожа. Дупките от куршум обаче са ясно видими, а при мъжа дори е открит проектилът. Той е силно деформиран, но разследващи го идентифицирали като калибър .22LR. Той е с диаметър 5,6 мм. Типичен е за спортни пистолети, както и за малокалибрени пушки. Самото му име означава дълга пушка (Long rifle – на англ. ез). С такъв диаметър бе и пистолетът на шесторния убиец от Нови Искър Росен Ангелов.

Същият куршум бе открит и в тялото на Милена Шишкова, убита в Костенец от бившия си приятел. При него обаче и до днес не е открито оръжие и не се знае пистолет или пушка е. Засега водеща версия е, че е пушка. Причината – малкото, но прецизни изстрели. За разлика от сегашния случай в Нови Искър и в Костенец жертвите бяха убити с по няколко куршума.

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.