Водещите новини
Home » България » И шестте деца от Кардам вече са в болница: Детето беше мъртво, а той вади слушалките да го преглежда
шестте деца от Кардам

И шестте деца от Кардам вече са в болница: Детето беше мъртво, а той вади слушалките да го преглежда

И шестте деца вече са в болница. Това разкри дядото на починалия третокласник Стефан в Кардам. По думите му от социални грижи са преценили, че всички малчугани трябва да минат прегледи, научи 365novini.

Втори ден след кончината на детето все още не се знае причината за трагедията.

Трагедията се разиграла в добричкото село Кардам. Семейство с 6 деца, на възраст между 4 и 13 години, вечеряло в неделя, след което няколко от децата се почувствали зле и започнали да повръщат.

Медицински екип им е дал лекарство срещу повръщане и си тръгнал. Малко по-късно 9-годишното момче се влошило и починало.

“Децата не бяха толкова зле и Стефчо не беше толкова зле. Дъщеря ми каза вземи айрян, кисело мляко, сок. Вече стана 11 без 20 часа децата не се подобриха и викнахме втори път линейка. Видяха детето, казаха, че ще му бият една мускулна инжекция. 4 ампули смесиха и му биха инжекцията. Казаха, че детето ще се оправи. При заминаване на линейката дъщеря ми се прибра с жена ми.

Бяха взели сок. Детето поиска да пие от него. Няма и 50 мл да е изпил и каза: “Бабо, отвий ми кранченцата, топло ми е” и започна да прави едни симптоми, нещо като гърчове. Аз хукнах да търся кола. През това време дъщеря ми излезе и каза: “Той почина”.

После линейката се е върнала.

“Детето беше мъртво, а той вади слушалките да го преглежда”, вайка се още почерненият дядо.

Брадва

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.