Home » Живот » Жена се завърна 2 пъти от кома и разказа за Царството Небесно, което видяла ВИДЕО
Жена се завърна 2 пъти от кома и разказа

Жена се завърна 2 пъти от кома и разказа за Царството Небесно, което видяла ВИДЕО

Възрастна жителка на украинския град Виница на два пъти преживяла клинична смърт, по време на която видяла Царството Небесно, научи 365novini.

Ксения Прокофиевна споделя какво точно е видяла, след като лекарите обявили, че тя се намира в кома, съобщават световните издания.

При първото състояние, когато лекарите пристигнали в 6 часа сутринта, била констатирана дълбока кома, без почти никакви признаци на живот. Едва към 12:00 часа бабата започнала да показва, че не е мъртва.

Въпреки това скоро възрастната жена отново претърпяла спиране на сърцето. Лекарите обявили нейната смърт, а роднините вече организирали погребалната церемония.

За удивление на всички старицата отново оживяла. Тя разказала, че е видяла починалите си роднини, по-специално баща си. Също така тя видяла Царството Небесно, светло и приказно.

Сега жената се чувства добре, може да се движи и да говори.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2vQ_q8hJMpE&feature=youtu.be

Ето и разказа на друг мъж, преживял клинична смърт

Видял тунел и ярка светлина, която го очаровала, разказва той

За срещата си с „отвъдното” по време на клинична смърт, разказа жител на Тексас пред „Daily Express”, предаде БГНЕС.

Мъжът, нарекъл себе си Дъглас, тогава бил на 17 г. По това време страдал от безсъние и пиел доста алкохол. Лекарите му предписали силни сънотворни.

Веднъж обаче той смесил хапчетата с алкохол и сърцето му спряло за няколко минути. Лекарите успели да го реанимират.

Според мъжа през това време целият му живот минал пред очите му и се озовал в тунел с ярка светлина, който го привличал. В същото време виждал тялото му да лежи на пода, докато тунелът го очаровал. Дъглас добави, че в края на тунела той се срещнал с образа на Исус Христос, който му казал да се промени, за да „премине отвъд”.

Мъжът не пожелал да си тръгне, но образът му казал, че „времето му още не е дошло“ и го помолил да разкаже на хората за преживяването си. След това, според Дъглас, той се върнал в тялото си. Тексасецът сподели, че преживяното наистина го е променило и този инцидент го е направил дълбоко религиозен човек.

блиц

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.