Home » България » Последната схема на Митьо Очите: Чейндж бюрата на морето
Последната схема на Митьо Очите

Последната схема на Митьо Очите: Чейндж бюрата на морето

Митьо Очите контролира над 100 обекта на морето, научи 365novini.

Огромен брой чейндж бюра по Южното Черноморие – над 100 сарафски обекта, носят милиони левове приходи в организацията на несебърския мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите. Обменните бюра са една от последните печеливши схеми на Морския Ал Капоне, който е неформален собственик на всички обекти под шапката „Краун“ в курортите Слънчев бряг, Несебър, Созопол, Поморие, Приморско и Равда – отбелязва изданието.

И това лято туристите от чужбина масово се оплакват от кожодерските курсове на обменните бюра по Южното Черноморие. Макар почти на всяка крачка в Слънчев бряг, а и в останалите курорти по морето да има обменни бюра, всички те са от една и съща верига. Абсолютният монопол, наложен от сарафските бюра „Краун“, удря по джоба основно чужденците. На практика хилядите туристи от Англия, Германия, Чехия, Русия и скандинавските страни са принудени да сменят валута при силно неизгодни обменни курсове. Алтернатива са банковите клонове, но пък те работят само до ранния следобед, а касиерките едва смогват да обслужат виещите се опашки от чужденци.

Схемата на обменните бюра от веригата „Краун“ е проста, но ефективна – абсолютно всички обекти само изкупуват, но не продават валута. Курсовете са силно неизгодни и в много случаи нарушават валутния закон – отбелязва изданието.

razkritia.com

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.