Home » Горещо » Ето ги откраднатите бижута за 4000 бона на Моника Валериева СНИМКИ
откраднатите бижута за 4000 бона на Моника

Ето ги откраднатите бижута за 4000 бона на Моника Валериева СНИМКИ

Моника Валериева все още е в болница и се възстановява след преживения шок от обира на дома си в сряда, научи 365novini. Появиха се обаче снимки на част от откраднатите бижута за над 400 000 лева.

Предполага се, че тарашът е осъществен следобед в сряда, когато Моника е била извън апартамента и е подготвя курбан за годишнината от катастрофата си, пише Lupa.bg. Според източници от полицията, заподозрени са колежки, приятелки и приближени на красавицата, тъй като е установено, че в апартамента е проникнато с подправен ключ, вероятно дубликат.

„Кражбата е извършена, или пък поръчана от близък до Моника Валериева. Надяваме се да заловим извършителите, вече работим по няколко горещи следи“, докладва столичен криминалист.

По данни на самата Моника, от жилището са задигнати пари и ценни вещи за „поне 400 000 лева”, сред които скъпи златни часовници, бижута, дизайнерски чанти и пари в брой. По време на разпита в полицията, Валериева е назовала и точния размер на сумата – 92 000 евро. Тя не е посочила произхода им. Според някои медии миналата година красавицата е продала дял от фирмата си.

откраднатите бижута за 4000 бона на Моника откраднатите бижута за 4000 бона на Моника откраднатите бижута за 4000 бона на Моника

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.