Home » Топ новини » По време на карантината: Бой с тръби, стрелба и обир над жена в София
Бой с тръби стрелба и обир над жена в София

По време на карантината: Бой с тръби, стрелба и обир над жена в София

Свирепа гангстерска война се води от няколко дни из улиците на София в разгара на епидемията от коронавирус, научи 365novini.

Според думите им, масовия бой на мутри, разиграл се на 29 март следобед в софийския квартал „Орландовци”, пред супермаркет на ул. „Христо Станишев”, при който бе произведена и стрелба, е бил иницииран от членове на крими групировката „София Запад”.

Споменават се имената на ударниците Павката, Томи, Любо Делев и Боби от Петрич, имало е и пети, чиято самоличност все още не е известна. Бандитите са изскочили от автомобил „БМВ” и са атакували двама мъже в „Мерцедес”. Нападнатите са били боксьор с прозвището Парето, който върти заложни къщи и фирма за бързи кредити и негов приятел.

„Боксьорът Парето е щял да бъде натрошен с железни тръби, ако не е стрелял с пистолета си. Той е бил със свой приятел, също боксьор, когато са им направили засада. Става въпрос за неуредени финансови отношения за десетки хиляди лева”, описват причината за масовия мутренски бой запознати. Според думите им, агресорите не са носили маски и би следвало да са разпознати от камери за видеонаблюдение, но странно защо няма задържани. Някои допускат, че може да става въпрос за нарушени наркоинтереси, макар да няма данни, че Парето се занимава с дрога. Информацията за мелето със стрелба в „Орландовци“ бе публикувана във всички медии, но извършителите така и не бяха заловени.

Снощи обаче се е разиграл нов епизод от гангстерската война. Двама маскирани и въоръжени с тръби силоваци са нападнали, пребили и ограбили жената на Парето, като са й отмъкнали сумата от около 20 000 лева. Инцидентът се е разиграл в центъра на София, около 21,30 часа вечерта.

Все още не е известно кои са нападателите, пребили и ограбили жената, тъй като те са били маскирани. Макар да са били с тръби, биячите не са ги ползвали при грабежа, но са нанесли множество юмручни удари на жертвата си. Опитите на Lupa.bg да се добере до официална информация от МВР засега удрят на камък. Очаквайте подробности по-късно!

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.