Home » България » Олег Ковачев разбуни духовете: Да кажа защо ненавиждам Слави Трифонов
Олег Ковачев разбуни духовете

Олег Ковачев разбуни духовете: Да кажа защо ненавиждам Слави Трифонов

Стара публикация в личния профил на режисьора Олег Ковачев разбуни духовете относно Слави Трифонов, видя 365 Новини.

Причината, разбира се, е самото мнение в светлината на обявено от шоумена намерение да прави партия с име „Няма такава държава“. Ковачев, с крайно откровен език, обяснява цветущо в десетина реда тезата си, като я подкрепя с примери от миналото. Единият от тях е ритуалното отрязване на емблематичната плитка коса на Трифонов в ефир – режисьорът напомня защо го е направил.

Да кажа защо ненавиждам чалгаря Трифонов. Не само защото зарази цяло поколение с просташката си музика. Помня много добре как рева в ефир, когато убиха Васил Илиев – мутрата, разплакала хиляди български семейства. Нарече го прекрасен човек, помагащ на културата и спорта, подсмърчаше, защото се плашеше, че ще му спре кранчето с парите. Помня как се подигра с Дони, който искаше да палим свещи на прозорците си против мутризацията на България.

Лицето Станислав Тодоров Трифонов отряза плитката от плешивата си глава на живо, за да иронизира певеца и композитора.

После Славчо тръгна с охрана, после обикаляше България с брата на убития – Георги Илиев, за да прави концерти в памет на Васил Илиев. Сега някои глупаци твърдят, че Трифонов имал гражданска позиция! Че искал да промени статуквото! Наивни или тъпи са – преценете сами. Спирам да се занимавам с престъпници. И малко информация: от около 5000 приятели за 24 часа само 11, подкрепящи чалгаря, напуснаха листата ми. Това не е зле, нали?

защо ненавиждам Слави Трифонов

Източник: Актуално

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.