Home » Горещо » Моника Валериева прие исляма: Никога не съм вярвала в Исус Христос
Моника Валериева прие исляма

Моника Валериева прие исляма: Никога не съм вярвала в Исус Христос

Моделът Моника Валериева разтърси социалните мрежи, след като призна пред своите фенове в Инстаграм, че вече изповядва… исляма,  научи 365novini.

„Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-вече католическите църкви в България. Много преди „бившият ми приятел“ арабин, аз вярвах само в исляма, това е моят дом.

След определен брой инциденти, години подред, след посещението ми в църкви, започнах процес за смяна официално на религията. Не мисля, че е важно с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш“, написа красавицата в отговор на един от въпросите на неин фен.

Тя допълни, че изобщо не се срамува от избора си.

„Всеки сам преценява в какво ще вярва и каква религия ще изповядва. Моето семейство ме подкрепя“, отсече Валериева.

Само преди 2 години и друга скандална светска дама – Албена Вулева, разкри, че се отказва от християнската религия и е приела исляма. Тя дори влезе в шоуто „ВИП Брадър“ забулена, а на въпроса защо го е направила, отсече: „Аллах ме зове!“.

Впоследствие Вулева заяви, че е разколебана от решението си и многозначително обобщи: „Ох, сложна е ситуацията… Боговете водят битка за мен!“

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.