Home » Горещо » Моника Валериева прие исляма: Никога не съм вярвала в Исус Христос
Моника Валериева прие исляма

Моника Валериева прие исляма: Никога не съм вярвала в Исус Христос

Моделът Моника Валериева разтърси социалните мрежи, след като призна пред своите фенове в Инстаграм, че вече изповядва… исляма,  научи 365novini.

„Никога не съм вярвала в Исус Христос! Религията ми беше такава, че посещавах най-вече католическите църкви в България. Много преди „бившият ми приятел“ арабин, аз вярвах само в исляма, това е моят дом.

След определен брой инциденти, години подред, след посещението ми в църкви, започнах процес за смяна официално на религията. Не мисля, че е важно с какво име назоваваш Бог, а да вярваш в него, да чувстваш с цялото си сърце къде принадлежиш“, написа красавицата в отговор на един от въпросите на неин фен.

Тя допълни, че изобщо не се срамува от избора си.

„Всеки сам преценява в какво ще вярва и каква религия ще изповядва. Моето семейство ме подкрепя“, отсече Валериева.

Само преди 2 години и друга скандална светска дама – Албена Вулева, разкри, че се отказва от християнската религия и е приела исляма. Тя дори влезе в шоуто „ВИП Брадър“ забулена, а на въпроса защо го е направила, отсече: „Аллах ме зове!“.

Впоследствие Вулева заяви, че е разколебана от решението си и многозначително обобщи: „Ох, сложна е ситуацията… Боговете водят битка за мен!“

Лупа

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!