Home » България » Слави учредява „Няма такава държава“ на тъмно
Слави учредява Няма такава държава

Слави учредява „Няма такава държава“ на тъмно

Бившият телевизионен шоумен Слави Трифонов учредява утре партията си „на тъмно“,  научи 365novini.

Събитието, чийто старт е предвиден за 10:00 часа на 5 октомври, ще събере малко над 600 делегати в залата, в която преди години бе учредено „Движение България на гражданите“ на Кунева.

Толкова са получили специални покани от екипа на „Седем-осми“. „Няма такава държава“, както се очаква да бъде вписано името на новата политическа формация на Трифонов от съда, обаче ще избере своя председател, ще гласува устава си и ще назначи контролните си органи при пълно медийно затъмнение.

Нещо повече, от екипа на учиндолеца са наложили пълна забрана на заетите с организацията да дават информация на журналистите.

Дори от управата на избраната зала в София за учредяването разкриха пред Lupa.bg, че нямат право да разкриват каквито и да е детайли за събитието. По наша информация нито един представител на медийната гилдия не е получил право да се акредитира за старта на партията.

До момента липсва и информация на сайта на „Седем-осми“, нито на сайта на бившето предаване на Трифонов „Шоуто на Слави“, както и в единствения канал за комуникация, обявен до момента с екипа му – фейсбук страницата на бившия телевизионер.

До дни се очаква той да представи и намеренията си за създаване на нов канал, но последните слухове сочат, че той и сценаристите му ще се вихрят само в интернет.

Лупа

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!