Home » Горещо » Андреа и Моника Валериева търсят помощ от Ванга
Андреа и Моника Валериева

Андреа и Моника Валериева търсят помощ от Ванга

Двете мадами опрощават греховете си на Рупите, научи 365novini.

В чудото и надеждата на просветлението се уповават Моника Валериева и Андреа – пише в. „България днес“. Двете мадами не са като всички останали моделки и певици и вместо на пазар в мола приятелките отидоха до Рупите, за да търсят изцерение и опрощение на греховете си – отбелязва изданието.

Приятелките са силно вярващи и правят пътуването, за да открият мира и спокойствието след изминалите бурни месеци, през които преминават.

Андреа и Моника Валериева пристигат преди дни в Рупите и прекарват целия ден в изучаване на живота на пророчицата, като не пропуснаха да хвърлят монети за късмет в кладенеца на местността. След това приятелките посещават храма в комплекса, както и къщата на знаменитата пророчица Ванга.

Самата Моника споделя, че вярва в Бог и въпреки мащабния обир, на който стана жертва, дупничанката продължава да гледа оптимистично към бъдещето си.

„Пари се изкарват“ – заключи Моника дни след обира, в който ѝ отмъкнаха над 90 хил. лева и скъпи часовници и накити.

Андреа също има причина да търси помощ от духа на Ванга. През последните месеци певицата преживя драстична промяна в личния си живот след раздялата си с Кубрат Пулев. Въпреки това тя стоически пази достойнство и мълчание по темата.

Въпреки това двете със сигурност имат основателни причини, за да потърсят мира и спокойствието на Рупите.

Андреа и Моника Валериева

kliuki.ws

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.