Home » Горещо » Милошев връща сина си в „Откраднат живот”
Милошев връща сина си

Милошев връща сина си в „Откраднат живот”

Евтим Милошев връща сина си Петър в сериала „Откраднат живот”, научи 365novini.

Момчето стана любимец на зрителите като малкия Пепе, чийто екранен баща е Владо Карамазов в ролята на д-р Христо Карагьозов. След половин сезон пауза сега и двамата се връщат на екран. „Доктор Карагьозов и синът му Пепе се завръщат с голяма драма, която ще тече до края на сезона. През цялото време ще се опитват да я разрешат и няма да има време нито за любов, нито за работа.

За екипа вече е минала по-голямата част от снимките на осми сезон, а ние с Петър се появяваме на снимачната площадка свежи и отпочинали!“, пошегува се Владо Карамазов по-рано тази седмица. Дни преди това той попита феновете си дали да играе отново в сериала. Повечето отговори бяха положителни, а актьорът обяви, че се завръща в „Откраднат живот”, пише Уикенд.

Припомняме, че две жени са „сърцето” на успешния бизнес на съдружниците Евтим Милошев и Любомир Нейков. Дамите, които вдъхновяват и сплотяват екипа, а и крепят основите на империята, създала най-гледаните сериали в последно време в родния ефир, са Христина и Евгения, научи HotArena.

Първата е актриса, завършила НАТФИЗ, главен сценарист на хитовата поредица „Откраднат живот” и любима на Евтим Милошев. Втората е финансист и следи изкъсо всичко, което се случва в компаниите, в които участва брат й Евтим. До преди това Евгения била голям директор в комуникациите, а днес е не само финансовият стратег и консултант в бизнеса на брат си, а и негова голяма опора и сред най-близките приятели на съдружника му Любов Нейков.

Евгения вече седем години е дясната ръка в бизнеса на брат си, но винаги е била негова солидна подкрепа. Дамата, която е по-голяма, подсилвала куража на Евтим Милошев още от детството им. Поощрявала го и после, когато бъдещият продуцент кандидатствал архитектура, но не му достигнал бал и записал инженерна специалност. Искал след първата година да се прехвърли, даже вземал стипендия за отличен успех. Съдбата си знае работата, защото бързо променила плановете му, когато се появила възможността да се включи в легендарното шоу „Ку-ку”.

И Евтим едва избутал висшето си образование.

Той защитава магистърска степен по геодезия в Университета по архитектура, строителство и геодезия през 1995 г. Това не промяна посоката, към която се е устремил. Днес Евтим Милошев е сред най-успешните продуценти. Успя да се наложи на свирепия тв пазар след като дълго време работеше в екипа на Слави Трифонов. Не било никак лесно. Той, а и сестра му Евгения, добре помнят първия голям успех. Тя все още работела като директор в комуникациите, когато в един студен ден Евтим се появил под прозорците на офиса й и поискал да се видят веднага. Продуцентът бил изключително развълнуван. Когато Евгения излязла навън, брат й споделил, че Би Ти Ви харесали проекта „Столичани в повече”. Тя била първият човек, когото Евтим искал да види след първия си голям триумф и да го сподели с нея.

„Голяма опора ми е Евгения, наистина. Освен в живота, сега, откакто работим заедно, направихме голяма крачка напред цялата група от компании. Не само защото ми е сестра, го казвам, казват го и моите партньори”, сподели Евтим наскоро. И съдружникът му Любомир Нейков ценял високо приноса й в бизнеса им. Актьорът приемал Евгения и като своя по-голяма сестра. Сближаването им се случило съвсем естествено и съвпаднало във времето със страшния момент, в който Любомир Нейков загубил брат си.

Евгения и Евтим имат доста различия.

Вместо да предизвикат разногласия, те ги допълват. Тя е изключително точна и дисциплинирана, но не би могла да се захване с нещо ново преди да е приключила докрай с вече започнатото. Той пък все закъснява, но в момента, в който се появи, „сломява” всяко недоволство с чаровната си усмивка. И винаги е лавирал между няколко дейности. Още от малки си помагат във всичко. Споделят си и заедно решават проблеми. Евгения харесва нестандартния подход на брат си и потенциала му да измисля идеи, с които разрешава всеки казус. Евтим пък се възхищава на нейната точност и прецизност в работата. Той е и организаторът на всички големи семейни сбирки. Евтим Милошев е и вуйчо за пример. Синовете на сестра му и зет му, с когото са близки като братя, често споделяли първо с него преживелици и мечти.

Братовчед им Петър пък доверява всичките си тайни първо на брат си Митко, който е по-голям. „Много се обичат, държат един на друг, имат си тайни. Аз подкрепям това, защото смятам, че ги сплотява”, споделяла е Христина, майката на братята. Митко е от връзката й с актьора Димитър Рачков, а Петър е плод на любовта й с Евтим Милошев. В отношенията между възрастните никога не е имало напрежение, напротив – всички заедно се грижат за момчетата. Майката Христина пък е не само супер майка, а и талантлив сценарист. Тя е запознала покрай работата си с Евтим Милошев. Срещнали се преди време, когато продуцентът правел първия сезон на риалитито „Сървайвър”. Христина била поканена да се присъедини към екипа. Сближаването й с продуцента се случило постепенно на доста по-късен етап. Също така неусетно, както любовта помежду им, Христина набрала смелост да разгърне потенциала си. Резултат е хитовия сериал „Откраднат живот”. Тя е главен сценарист на поредицата и този престиж й коства доста безсънни нощи. Рекордът й е два дни неспане.

„В рамките на сериала крайните решения категорично са за мен. Това не е въпрос на привилегия, а на отговорност. В личния живот е друго. Имаме много ясна система на вземане на решения и носене на отговорност, която ни помага да живеем в сериозна хармония. Простичко е. Разбираме се – за това ти вземаш решение и носиш отговорност, за това аз, както го направиш, така ще бъде, другите се съобразяват. Животът не предполага да губим време в спорове, обяснения. Дори някой да сбърка, вървим напред. Не си натякваме – видя ли, аз като ти казвах… И това дава огромно спокойствие”, споделял е Евтим Милошев.

Връзката им се крепи не на компромиси, а на разбиране, което пък се постига с разговори. „Според мен хората трябва да се научат да се слушат. От собствената си връзка съдя. Ако имаш мащаба да не обвиняваш, да кажеш – това не ми харесва, можем ли да го променим по някакъв начин, защото ме натоварва, когато се случва всеки ден…”, обобщавала е Христина. Тя е изтъквала, че влюбването, когато срещнеш твоя човек, все някога приключва. Не е като „вечния огън”. „И ако не си имал партньорство, връзката се разпада, изгаряте и се разделяте”, споделяла е Христина. Е, партньорството им с Евтим е безспорно не само в работата, а и в любовта, пише „Уикенд“.

Хотрена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.