Home » България » Ирен Кривошиева: Молете се за Стефан
Молете се за Стефан

Ирен Кривошиева: Молете се за Стефан

Стефан Данаилов със сина си Владимир и снаха си в компанията на Вежди Рашидов (вдясно). Бившият министър на културата всеки ден следи здравословното състояние на обичания актьор, научи 365novini.

Синът им Владимир спешно се връща от САЩ, каза актрисата

„Вместо да пишете за здравословното му състояние, по-добре се молете за него. Общата молитва спасява!“

Това каза с много тъга, но и с надежда актрисата Ирен Кривошиева – майка на Владимир – сина на Стефан Данаилов.

Младежът учи медицина в САЩ. Наскоро беше в България заедно с американската си съпруга за премиерата на пиесата „Актрисата“ с участието на баща му. Той беше убеден, че връщането на Стефан Данаилов на сцената е много важно за здравето му, но не скри и критики.

Влади Данаилов (вляво) подкрепя баща си след премиерата на пиесата „Актрисата“. Актьорът събра приятелите си по повод завръщането си на сцената СНИМКА: Снимки: Румяна Тонева

„Съветвах баща си да се движи повече, да действа. Да спре да пуши, ама не ще и да чуе. Навик! Лош навик. Знаете го какъв голям сладур е. Като говори, всички слушат. То си е божи дар. Ние се обичаме. Нали сме баща и син! Усещаме го със сърцата си. Затова се върнах тук, заради него. Колко ние, хората, сме на тази земя, че да се мразим“, каза при скорошното си гостуване Владимир.

„Всички имаме болести и проблеми. Той е звезда, хубаво е да кажем и да му повторим, че е здрав.

Тялото може да е зле, то не е вечно, но всичко е относително. Не трябва да го жалим и не дай боже – да го съжаляваме. Да го подкрепяме, не да го жалим. Той има дух и воля. Както винаги с тази своя сила ни е вдъхновявал. Човек трябва да има има мир в ума си. Да се вдигне вътрешното, за да помогне на външното“, допълни още Владимир.

 Молете се за Стефан

Източник: 24 часа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.