Водещите новини
Home » Живот » Синът на Корнелия Нинова блокиран в Ню Йорк: Рафаел не може да се прибере у нас
Синът на Корнелия Нинова блокиран в Ню Йорк

Синът на Корнелия Нинова блокиран в Ню Йорк: Рафаел не може да се прибере у нас

Синът на Корнелия Нинова – Рафаел, не може да се върне у нас и е блокиран в Ню Йорк, където живее, научи 365novini.

Лидерката на БСП е в паника за съдбата на единствения си наследник, който се оказа в един от американските епицентъри на жестоката зараза.

Шефовете на световноизвестната банка на клана Ротшилд „Голдман Сакс”, за която работи наследникът й, забранили на всички свои служители да летят извън Америка. Причината са извънредните мерки за сигурност заради пандемията от коронавирус. Така 27-годишният Рафаел останал блокиран и няма да може да се прибира до България за известно време.

Ако епидемията продължи да се разраства, Рафи най-вероятно ще прекара Великден сам в Щатите, а не при родителите си. Банката предприела крутите мерки, след като станало ясно, че има случай на заразен с коронавирус на „Уолстрийт“. Разпередено било всички нейни служители, които са летели до най-рисковите страни Китай и Италия, да бъдат подложени на 14 дни карантина преди да стъпят в офисите им.

От 3 години и 9 месеца Рафаел е финансов анализатор в една от най-старите инвестиционни банки в света. Тя е финансов консултант на редица влиятелни компании, правителства и семейства по цял свят. Наследникът на социалистката се установи в Ню Йорк веднага, след като се дипломира в университета „Бъркли“ в Калифорния. Рафаел живее в просторен апартамент в един от най-престижните квартали в света – „Манхатън“. За разлика от цапнатата си в устата майка, той бил доска скромен и избягвал да влиза в конфликти.

Рафаел заминал за Щатите, за да следва математика, статистика и икономика, преди 8 години. Още като ученик в Софийската математическа гимназия синът на Нинова започнал да печели национални и международни олимпиади. Негови съученици още помнят как учителката им по математика ги насърчавала да отидат на състезание, когато Рафи не ходи, тъй като имали някакъв шанс да успеят, пише Уикенд.

хотарена

Твоят коментар

About Елена Монева

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!