Водещите новини
Home » Горещо » Мария все още страда от комплекса за нисък ръст: Певицата продължава да се прави безумно висока в мрежата
Мария все още страда от комплекса за нисък ръст

Мария все още страда от комплекса за нисък ръст: Певицата продължава да се прави безумно висока в мрежата

Мария продължава да си мечтае да бъде 1,70-1,80 висока и не успява да свикне с мисълта, че в този живот това няма как да се случи, видя  365novini.

Въпреки това тя е взела мерки и не намира нищо за невъзможно, особено в социалните мрежи. Там тя издължава фигурата си и освен, че височината й се променя, то талията й става по-тънка, прасците и краката й – по-прави.

Мария все още страда от комплекса за нисък ръст

Но излязат ли реални снимки от нейни участия, Мария мигновено става за смях. Наблюдателни фенове сигнализираха Инстаграм страничката therealsfw2, че певицата е далеч от перфектните мерки.

Оказа се, че Мимето попрекалява с издължаването, а на живо всъщност изглежда като нисичка тапичка с къси крачка, които не са дебели, но и не са толкова тънки, колкото ни ги представя в мрежата.

В крайна сметка – нищо ново под слънцето. Шоубизнесът ни е пълен с Фотошоп звезди и като че ли със съжаление можем да констатираме, че май изключения липсват.

hotarena

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.