Водещите новини
Home » Горещо » Мегз заряза модата, ето с какво ще се занимава
Мегз заряза модата

Мегз заряза модата, ето с какво ще се занимава

Мегз коментира раздялата на Кубрат Пулев и Андреа, научи 365novini.

Мегз зарязва модата? Дизайнерката на дрехи е взела важно решение за живота си. Миглена е решила да се пробва в нова професионална сфера. За това съобщи самата тя в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

„Много от вас знаят, че се увличам по писането. Но малцина подозират, че тайничко си мечтая да се занимавам с „истинска“ журналистика и да пиша по социални, обществени, дори политически теми. Причината е, че самата аз толкова се подценявах, че дори се срамувах да ви го споделя. Отскоро съм решила да преследвам тази си мечта, дори смятам да се запиша да уча отново – този път журналистика“, пише Мегз.

Новото си начинание дизайнерката ще започне с помощта на мъжа си. „Познати на мъжа ми решиха да ми гласуват доверие и да ми дадат възможност да пиша за една от добрите медии в страната. За мен това е голяма възможност, защото ще мога да понатрупам опит. А и да се „шлифовам“ за нещо мое си, с което ще ви изненадам наесен.

Сега ви представям първата си статия. Тя коментира раздялата на Андреа и Кобрата“, пише още дизайнерката в Инстаграм.

В статията си Каканашева споменава също раздялата на Софи Маринова и Гринго, както и отнемането на детето на Емануела.

Според последователите на Мегз обаче, в статията си тя анализира по-скоро „битовите проблеми на обществото днес“, а заглавието „Защо се разделиха Андреа и Кобрата?“ е само за привличане на вниманието. Феновете на дизайнерката споделят, че според тях не това е начинът за привличане на вниманието на читателите.

Мегз заряза модата

„Заглавие – „Защо се разделиха Андреа и Кобрата?“. Текст – битовите проблеми на обществото днес – възпитание, изневери и т.н, бля, бля… Хм, лично този похват да привлека внимание не бих го използвала, освен в краен случай… Защо? Защото веднъж както създадете имидж, че приканвате хората да четат статиите ви с евтини трикчета, дори след това заглавието да отговаря на информацията, никой не би ви се доверил“, коментира последователка на Мегз в профила й в Инстаграм.

Мегз заряза модата

razkritia.com

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.