Home » Горещо » Мария делила двама мъже с майка си Данка
Мария делила двама мъже с майка си

Мария делила двама мъже с майка си Данка

Мария и майка й имали отношения с милионера Ангел Свинаря, а преди това омаяли старозагореца Галин, научи 365novini.

Първа през леглото на Ангел Свинаря минала „Кака Данче“, както наричат Йорданка в родната Стара Загора – пише в. „Уикенд“. Тя е сред първите любовници на 63-годишния баровец, като аферата им се разиграла още в началото на 90-те години.

Предприемачът, който се занимаваше с производството на месо и месни продукти, откъдето бе и прякорът му, бе голям ценител на женската красота и обичаше да спонсорира щедро фолк певици и манекенки – отбелязва изданието.

Не е тайна, че бизнесменът е подпомогнал кариерата на петнайсетина фолк звезди. Една от последните му любовници – „Мис България“ Роси Иванова, се сдоби с тузарски джип за 150 хил. лева, дар от застаряващия бонвиван. Николета Лозанова, Анелия са малка част от палавниците, спонсорирани щедро от Ангел Свинаря.

Според мълвата хитрушата Мария ошушкала най-много пари от богаташа.

Тя дори живееше в резиденцията му в Стара Загора. Интересното е, че преди да плелъсти дъщерята, бонвиванът е любил майка й Йорданка, когато тя била на около 30 години. След като поотраснала, певицата „поела щафетата“.

Преди това майка и дъщеря имали афера с първото гадже на Мария – Галин. След като добила звездна слава, Мария изритала Галин и така той попаднал в леглото на майка ѝ – научаваме от страниците на вестника.

Мария и майка й се пускали по една и съща „писта“

kliuki.ws

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.