Home » Горещо » Защо Мари и Галена заровиха томахавките
Мари и Галена заровиха томахавките

Защо Мари и Галена заровиха томахавките

Рязко и неочаквано затопляне настъпи в отношенията между Галена и Мария, научи 365novini.

Години наред те, меко казано, не се понасяха. Две от най-оборотните пайнерки спретнаха спонтанна съвместна изява в един от най-известните клубове в Слънчев бряг. Официално участието бе на Галена, а колежката й бе в публиката с приятелки.

В момента, в който Галена запя парчето на Мария „Най-добрият“ я покани на сцената. Двете зарадваха почитателите с импровизиран дует и кръшни танци. След еуфорията от съвместната им изява, феновете си припомниха, че само допреди няколко години в бранша се носеха слухове за тиха война между двете. Не можели да си поделят наградите на „Пайнер“, които бяха спрени от съображения за спокойствие в редиците на попфолк гиганта. Чудели се как да си поделят и хитмейкъра Кости.

В миналото борбата за най-престижните категории в наградите на „Пайнер“ бяха межди Галена, Мария и Преслава. Преслава обираше статуетките, за които колежките й бленуваха. И докато Галена също отнасяше по някоя награда Мария дори не беше сред номинираните. Това бе повод да се заговори, че не харесва Галена, припомня „Уикенд“ .

Двете „тупалки“ се състезавали и по линия и на Кости Йонита. По време, когато композиторът стана любимец на родите фолк певици, се понесе слух, че Мария била с убеждението, че е с предимство пред останалите. Първо тя прослушвала всичко ново от Кости и едва тогава колежките й. Дали това е вярно не става ясно, но слуховете за тиха война межди Мария и Галена се носеха доста дълго. Е, днес двете са доста близки, твърдят хора от бранша.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.