Home » Здраве » Чаят на Барбара е подарък за пушачите: С него белите дробове се съживяват
Чаят на Барбара е подарък за пушачите

Чаят на Барбара е подарък за пушачите: С него белите дробове се съживяват

Това е една невероятна напитка, която ще прочисти ефикасно белите дробове, научи 365novini.

Белите дробове поемат голям товар върху себе си. От една страна товари ги мръсния въздух и всичко онова, което дишаме.

От друга – товарим ги и ние самите, като пушим цигара след цигара. Има ли начин да помогнем на белите дробове да вършат по-ефективно работата си и да имат по-добро здраве?

Предлагаме ви да прочистите белите дробове , като си направите билковия чай на Барбара Тайс

Барбара и нейният съпруг Питър Тайс са събрали и издали полезен сборник от много рецепти за здравето на цялото семейство. Там е публикувана и рецептата, която ви предлагаме днес.

Колкото ароматен, толкова и целебен – това е, което може да се каже за тази невероятна напитка от билки. Чаят на Барбара и Питър Тайс е признат от лекарите като най-ефективния инструмент, който помага да се очистят алвеолите на белите дробове!

Благодарение на уникалните свойства на билките, от които е направена напитката, тя е особено необходима и полезна за настоящи и бивши пушачи: намалява възпалението и облекчава кашлицата, спомага за втечняване на храчките. Много е полезна за бронхити и настинки.

Как се прави чая, който облекчава работата на белите дробове?

Билката живовляк е ефективно отхрачващо и противовъзпалително средство. Тя помага за премахване на слузта от белите дробове. Застоявайки се прекалено много в алвеолите на белите дробове, тази слуз не позволява нормалното дишане. Ароматния копър чисти токсините, а маточината успокоява кашлицата и премахва усещането за стягане в гърдите.

Какво е необходимо?

– 1 супена лъжица маточина

– 1 супена лъжица живовляк

– 1 равна чаена лъжица семена от копър

– 500 мл вода

– мед

Как се прави?

1. Водата да слага да заври, след това се добавя маточината, живовляка, семената от копър. Дръжте на слаб огън за 10 минути.

2. Оставете под капак за около 20 минути. След това прецедете.

3. Ако предпочитате може да подсладите чая с мед. Едва ли има нужда да напомняме, че това се прави едва след като напитката е изстинала.

Опитайте този лечебен и ароматен чай, и вие ще се почувствате много по-добре!

За да се прочистят качествено дробовете не пушете, докато пиете тази напитка. За най-добър ефект чая се пие по две чаши сутрин и вечер, не по-малко от 6 месеца.

Брадва

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.