Home » Горещо » Бившият съпруг на Азис върти нелегален бизнес
Бившият съпруг на Азис

Бившият съпруг на Азис върти нелегален бизнес

Екссъпругът на Азис е подхванал нов бизнес, научи 365novini.

Ники Китаеца се гмурна в дебрите на сладкарството и започна да продава домашни бонбони. Последните няколко месеца мускулягата продава протеинови изкушения, които по думите му приготвя съвсем сам. Ники успява да развива сладкарския си бизнес само и единствено в социалните мрежи.

Малките бонбони нямат цени. А поръчките Китаеца приема само на лично съобщение. Това навежда на мисълта, че люлинският фитнес маниак няма търговска регистрация, като не подлежи на никакви проверки.

Бонбоните купуват фенки, които усърдно се опитват да свалят някое друго кило, но не се лишават от сладости. Николай Първанов, както истинското име на здравеняка, в последните години се отдаде изцяло на здравословния начин на живот, спорта и популяризирането им.

Профилът му бъка от съвети за правилно хранене и ежедневие.

Голите снимки на съпруга на Азис радост окото и издигат още повече рейтинга му в очите на жените. Плътно до него във всичките му приумици и начинания е бившата фолк певица Виолета, която е негова спътница и в живота.

Макар да имаха доста бурни взаимоотношения преди години и тя не веднъж да го гони, сега Вили и Ники са заедно и твърдят че са щастливи. Връзката им с Азис, за когото Китаеца беше женен, е напълно преустановена и според слуховете те не поддържат контакт от години, пише „България Днес”.

Хотерана

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.