Home » Горещо » Кали призна с половин уста за младия жребец до себе си
Кали призна за младия жребец

Кали призна с половин уста за младия жребец до себе си

Певицата Кали проговори за младия Анастас до себе си, научи 365novini.

Кали най-сетне призна, че има младо гадже – пише в. „Уикенд“. За това говореше преди време бившият й мъж Владимир, който е баща на третия й син Александър. След раздялата им, която не мина без публични скандали, певицата дълго време не говореше за личния си живот и отричаше вестникарските публикации, според които се е залюбила с по-младия от нея Анастас – отбелязва изданието.

По Великден Кали разкри душата си в тв интервю. Покрай философските размишления за пандемията, певицата вметна темата за възрастовите разлики в любовта. В крайна сметка за никого не остана съмнение, че хитовата пайнерка има връзка с по-млад мъж.

Според слуховете новият й любим се казва Анастас, от Асеновград е, но често отскачал и до Пловдив. Запознали се на нейно участие. Подробностите засега са загадка.

„На мен душицата ми е млада. Може би защото съм на 44 и затова така говоря. Е, какво значение имат годините? Когато намериш човек, с когото можеш да говориш, с когото си прекарваш добре, какво значение има колко по-голям си ти или колко по-голям е той“ – коментира Кали уж по принцип, но всъщност призна с половин уста връзката си с младия жребец.

Изданието припомня, че Кали има три деца от трима различни мъже. Може би съвсем скоро тя ще представи официално новия си приятел и тогава ще стане ясно дали това е именно Анастас от Асеновград – коментира изданието.

kliuki.ws

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.